Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:09 | December 19, 2016

LOST & FOUND

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
dubai4dubai3

 

PHOTOS BY ANDRÉ BÅNGHÄLL
CONTAIN ADLINKS:_SHIRT FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_JACKET FROM DIESEL, SIMILAR HERE_
_BOOTS FROM WANG, SIMILAR HERE_BAG FROM CHANEL_SUNGLASSES FROM GUCCI_

 

I’M ALIVE! I promise!! Just had my hands full ever since I left Sweden for Dubai! Soo hectic, but soooo much fun!! At least I’m snapping away lever here so I have so much photos to show you :) Just got back from the desert and both of us are exhausted! Going to eat some sushi before going to bed.

Anyway, this was my look the first day here! I thought the pictures would turn out better but the sun was waaaay to bright haha. But at least you can see what I’m wearing. A casual and nice look for strolling around. How are you btw? Just a few days left until christmas now and I’m so thankful to be celebrating it with my family and André. Not everyone feel the same joy about christmas as many do, with no one to celebrate with, too much alcohol inte the family or abuse. It’s so sad and it makes me even more thankful to be able to just be with my family that day. All that matters is love and no gifts or anything can compare to that.  Sending out all my love to those who might not feel happiness around christmas. You are not alone ♥

___________________________________________________

JAG LEVER! Jag lovar!! Har bara haft händerna fulla sen vi kom hit till Dubai med saker att styra med! Så hektiskt, men sjuuuukt kul! Jag fotar så de bara ryker om de iallafall, så massvis av bilder är påväg :) kom precis tillbaka från öknen och nu är vi såå trötta! Vi tänkte käka och sen sova.

Men men, detta bar jag iallafall första dagen här i Dubai! Trodde bilderna skulle bli bättre men solen var alldeles för starkt haha. Men ni ser ju iaf vad jag har på mig. En slapp look att gå runt i. Hur mår ni förresten? Snart är julen här och jag är så tacksam för att jag ska få fira den med min familj och André.  Precis alla kanske inte känner så inför jul, tex med ensamhet att få fira ensam, för mycket alkohol under julafton från föräldrarna eller utsatthet. Det gör mig väldigt ledsen att veta detta och de gör mig ännu mer tacksam över att jag har en familj att få fira med. Allt som betyder nått är kärlek och de kan ingen present i världen jämföras med. Vill bara skicka ut all min kärlek till er där ute som kanske inte har de så lätt på julafton och kring jul. Ni är inte ensamma ♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

24 Responses to “LOST & FOUND”

  1. ISA on

    åh det vädret nu tack <3 tänker också på hur tydligt det blir för alla som är ensamma nu under jul. Skickar en varm tanke till dem, även om det inte hjälper.. Kram till dig med!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.