Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:09 | December 19, 2016

  LOST & FOUND

  dubai4dubai3

   

  PHOTOS BY ANDRÉ BÅNGHÄLL
  CONTAIN ADLINKS:_SHIRT FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_JACKET FROM DIESEL, SIMILAR HERE_
  _BOOTS FROM WANG, SIMILAR HERE_BAG FROM CHANEL_SUNGLASSES FROM GUCCI_

   

  I’M ALIVE! I promise!! Just had my hands full ever since I left Sweden for Dubai! Soo hectic, but soooo much fun!! At least I’m snapping away lever here so I have so much photos to show you :) Just got back from the desert and both of us are exhausted! Going to eat some sushi before going to bed.

  Anyway, this was my look the first day here! I thought the pictures would turn out better but the sun was waaaay to bright haha. But at least you can see what I’m wearing. A casual and nice look for strolling around. How are you btw? Just a few days left until christmas now and I’m so thankful to be celebrating it with my family and André. Not everyone feel the same joy about christmas as many do, with no one to celebrate with, too much alcohol inte the family or abuse. It’s so sad and it makes me even more thankful to be able to just be with my family that day. All that matters is love and no gifts or anything can compare to that.  Sending out all my love to those who might not feel happiness around christmas. You are not alone ♥

  ___________________________________________________

  JAG LEVER! Jag lovar!! Har bara haft händerna fulla sen vi kom hit till Dubai med saker att styra med! Så hektiskt, men sjuuuukt kul! Jag fotar så de bara ryker om de iallafall, så massvis av bilder är påväg :) kom precis tillbaka från öknen och nu är vi såå trötta! Vi tänkte käka och sen sova.

  Men men, detta bar jag iallafall första dagen här i Dubai! Trodde bilderna skulle bli bättre men solen var alldeles för starkt haha. Men ni ser ju iaf vad jag har på mig. En slapp look att gå runt i. Hur mår ni förresten? Snart är julen här och jag är så tacksam för att jag ska få fira den med min familj och André.  Precis alla kanske inte känner så inför jul, tex med ensamhet att få fira ensam, för mycket alkohol under julafton från föräldrarna eller utsatthet. Det gör mig väldigt ledsen att veta detta och de gör mig ännu mer tacksam över att jag har en familj att få fira med. Allt som betyder nått är kärlek och de kan ingen present i världen jämföras med. Vill bara skicka ut all min kärlek till er där ute som kanske inte har de så lätt på julafton och kring jul. Ni är inte ensamma ♥


  24 kommentarer  24 kommentarer om “LOST & FOUND”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här