Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

21:00 | December 20, 2016

Burj Al Arab / AL IWAN

TRAVEL
burjalarab1burjalarab3burjalarab2burjalarab6

 

DINNER AT THE WORLD’S ONLY 7 STAR HOTEL
CHOKER FROM ASOS, HERE (ADLINK)

 

Tomorrow it’s time to go back to Sweden! We’ve had a blast here in Dubai and we finished it off with a super dinner at the world most fanciest hotel – Burj Al Arab and their restaurant Al Iwan! So good food and yes, the hotel is just..MAJOR. After the dinner we went up to their roof top bar called The Gold Bar 27 and had a drink before going back to the hotel! A PERFECT NIGHT!

________________________________________________

Imorgon är de dags att åka tillbaka hem till Sverige! Vi har haft så kul här i Dubai och vi avslutade den med en supermiddag på världens dyraste hotell – Burj Al Arab och deras resturang Al Iwan! Skitgod mat och ja hotellet är ju bara ..MAJOR. Efter middagen drog vi upp till deras rooftop bar som heter The Gold Bar 27 och drack en drink innan vi åkte tillbaka till hotellet! En Perfekt kväll!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

8 Responses to “Burj Al Arab / AL IWAN”

 1. Nicole on

  Så fint! Vill också åka till Dubai nån dag haha. Vart är tröjan ifrån, super fin, har letat efter en sån så länge! <33

  Reply
 2. Moa on

  Häftigt! Blir ni sponsrade med en sån här middag (i och med att ni åker med Dubai turism) eller hur funkar det? Känns som ett rätt pricey ställe!

  Reply
  • angelicablick on

   ja!! Nej vi är ju på jobb där men mat är ju inte en akvititet :) de var ju dyrt såklart, men de finns värre. Drinkarna i deras bar var dock sjukt dyra haha… 350kr per drink.. så, ja – det fick bli en drink var haha. Helt absurt dyrt. Kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.