Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:42 | December 21, 2016

  STATION 76

  forever217forever21forever215

   

  PHOTOS BY OSCAR MINYO / EDIT BY ME: CONTAIN ADLINKS
  _SUEDE JACKET FROM FOREVER 21, SIMILAR HERE_SWIMSUIT FROM VICORIA TÖRNEGREN FOR TRELIKA_
  _SHORTS FROM ONE TEASPOON, HERE_BELT ARE OLD_BACKPACK FROM FOREVER 21, SIMILAR HERE_
  _SUNGLASSES FROM RAYBAN, HERE_RINGS FROM H&M_

   

  An un-seen look from Hawaii! I bought this amazing green faux suede jacket from forever21 in Hawaii and I think it’s just magical! want to wear it more this spring but also now during winter. Unfortunately I can’t wear it without covering it with a jacket now a days when it’s freezing haha. Anyway, André and I just got back home to sweden and I’m so thankful over this trip to Dubai! Damn we had fun! Tonight we are going to have dinner at a new restaurant called Ilse :) And once again I need to pack my bags cause tomorrow me and André are off to celebrate christmas in Linköping with my family! after that it’s time for us to get movin’ to Varberg to celebrate the 25th there and then go out partying also hehe. Then we are actually staying there over NYE to celebrate the New Year with his parents! So cozy!

  ________________________________________________________

  En osedd look från Hawaii! Köpte den här fina fejksuede jackan från forever21 på Hawaii och den är ju magisk! Jag vill bära den i vår och även till vintern nu såklart men de är så tråkigt att behöva dölja den med massa andra jackor nu när de är röven-kallt hahah. Men men, jag och André är hemma nu i sverige iaf och jag är så glad över resan till Dubau! Sjukt kul har vi haft! Ikväll ska vi käka middag på en nyöppnad resturang som heter Ilse :) Och återigen ska jag packa väskan för imorgon åker jag och André till Linköping för att fira julafton innan vi beger oss vidare till varberg för att fira den 25:e med hans familj samt gå ut och festa på kvällen i Varberg. Sen stannar vi över nyår med och firar med hans familj! så mysigt!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “STATION 76”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här