Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:11 | December 25, 2016

  CHRISTMAS EVE

   

  How I spent my Christmas day and evening ♥ Only with people I love!

  Food and more food, some presents, games, watching Donald Duck, a walk watching the city lights and still obsessing over that my brother is 1.94 meters… WTF? How did that happen? I mean, I’m so short haha.. My sister is also longer than me.  Then we just hang out, played some more games and ate more food ♥
  _____________________________________________

  Hur jag spenderade min Julafton ♥ Bara med människor jag älskar!

  Vi år mat och mer mat, öppnade presenter, kollade Kalle anka, gick en promenad och såg stadsljusen och jag satt återigen helt föbluffad över att min bror är 1.94 lång.. WTF? Hur kan det ens hända? Jag menar, jag är ju skitkort.. min syster är med längre än mig. Aja, sen hängde vi bara och hade trevligt, spelade mer spel och åt mer mat ♥


  6 kommentarer  6 kommentarer om “CHRISTMAS EVE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här