Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:25 | December 27, 2016

  COMFY DAYS

  nikenikenikeforever21forever21

   

  _TSHIRT FROM ZARA, SIMILAR HERE_COAT FROM ASOS,SIMILAR HERE_
  _JEANS FROM ASOS, HERE_BEANIE FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_
  _SNEAKERS FRO NIKE_BAG ARE OLD FROM ZARA_CHOKER FROM FOREVER21, SIMILAR HERE_

   

  Both me and André have caught the flue or some sort of virus .. blah. Both of us have been feeling so sick since two days back now and it’s not getting better :( But the good thing about it is that we can just stay in bed all day, eat crappy food and watch “SKAM” over again haha ( yes, I’ve already seen it and I’m watching it all over again – it’s THAT good ). We came to Varberg 2 days ago and we are staying here over NYE and two days after. Feels so good to be here and relax 100%! This is the look I wore the few minutes we were out today before going home and crawling back to bed. Simple in other words! I’ve only packed jeans, basic tees and comfy jacket and shoes for my days over Christmas and NYE. So comfy!

  _________________________________________

  Både jag och André har dragit på oss någon slags förkylning eller virus .. usch. Båda av oss har känt oss sjuka i två dagar nu och de blir inte bättre :( Men de som är bra med de är att vi kan anamma det och bara ligga i sängen, käka snabbmat och kolla om “SKAM” ( Japp, jag har redan sett de men jag ser om de igen – SÅ BRA är de). Vi kom till Varberg för 2 dagar sen och vi stannar tills två dagar efter nyår. Känns så skönt att bara få vara här och slappa till 100%! Detta är looken jag bar idag de få minuterna jag var uteomhus innan vi kröp tillbaka ner i sängen. Enkel outfit i andra ord! Jag har bara packat med mig jeans, basic tshirts och sköna skor och jackor för dagarna under jul och nyår. Så skönt!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “COMFY DAYS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här