Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:45 | December 29, 2016

  DESERT CAMP

   

  BELLY DANCE SHOW, FOOD, ANS SHISHA AFTER DESERT SAFARI

   

  On one of the days in Dubai we decided to go on a desert safari out in the desert! This was one of my fav activities we did when we where in Dubai – so if you are there, I can highly recomend this! After riding on the dunes with thecar, wacthing the sun set we took the car to the camp and had a really good dinner while watching the belly dancers dance and other performance. We smoked shisha ( no tobacco ofc ) and just talked and soaked in the enviroment. Such a nice night! The pictures from the desert safari is coming up soon as well :) it was pure heaven! The only thing to think about is that if you are sea sick / car sick – take a motion sickness pill before you go! I felt it a bit and we saw two cars that had to stop cause somebody had to throw up hahahah.

  ___________________________________________

  Under en av dagarna i Dubai så bestämde vi oss för att köra Desert safari ute i öknen! Detta var en av mina favorit aktiviteter under resan dit – så om ni ska till Dubai så kan jag starkt rekomendera detta! Efter att ha åkt runt sanddynorna och sett solen gå ner så åkte vi vidare mor campet och käkade jättegod mat, såg magdansarna dansa och de andra showerna. Vi rökte vattenpipa ( utan tobak/nokitin såklart) och bara prata och njöt av allt runtomkring oss. Sån fin kväll! Bilderna från själva safarit kommer upp senare :) så fint! De enda man ska tänka på när man åker på detta är att man ska ta en åksjuketablett innan man åker om man är lite åksjuk. Jag kände av de litegrann och vi såg två bilar som fick stanna eftersom någon behövde spy hahahah.


  14 kommentarer  15 kommentarer om “DESERT CAMP”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här