Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:59 | December 29, 2016

SPICE MARKET

TRAVEL
dubaidubaidubaidubai

 

DUBAI SPICEMARKET

 

Time to start showing pictures from Dubai! As you might have noticed I’ve been a bit off on social media during christmas and the days after – that’s beacuse I want to just focus on being here, with my family. But now I’m back again :) I have so much photos and outfits from Dubai to show you and there is also THREE vlogs coming up – two from Hawaii and one from Dubai. YEY! After NYE I’m going to focus a lot on my YOUTUBE again – and even more :) I’m so excited for a new year!!

Anyway, here we went to a spicemarket to try some spices, chocolate and tea. We bought camel milk chocolate… It tasted good! And saffron and tea. The tea was amazing with mango flavour!

_________________________________________________

Dags att börja visa bilder från Dubai! Som ni kanske märkt så har jag varit lite off på sociala medier nu under jul och dagarna efter – de är för att jag ville bara leva i nuet med min familj och slappna av. Men nu är jag tillbaka :) Jag har så mycket foton och outfits från Dubai att visa er samt TRE vloggar – två från Hawaii och en från Dubai. YEY! Efter nyår ska jag fokusera på min YOUTUBE mer också :) så pepp för ett nytt år!

Aja, här var vi på en kryddmarknad och testade kryddor, choklad och te. Vi köpte kamelmjölkschoklad hehe.. de var gott! Och saffran och te. Tet var så gott med smak av mango!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

13 Responses to “SPICE MARKET”

  1. Sandra on

    Jag är så stolt över mitt senaste inlägg, att jag vågat lyfta ämnet kring alkohol/ alkoholfritt. Har du lust får du mer än gärna gå in och kolla och säga vad du tycker/ hur du upplever hetsen kring alkohol och framförallt nu lagom till nyår! http://halsojunkie.se.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.