Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:59 | December 29, 2016

  SPICE MARKET

  dubaidubaidubaidubai

   

  DUBAI SPICEMARKET

   

  Time to start showing pictures from Dubai! As you might have noticed I’ve been a bit off on social media during christmas and the days after – that’s beacuse I want to just focus on being here, with my family. But now I’m back again :) I have so much photos and outfits from Dubai to show you and there is also THREE vlogs coming up – two from Hawaii and one from Dubai. YEY! After NYE I’m going to focus a lot on my YOUTUBE again – and even more :) I’m so excited for a new year!!

  Anyway, here we went to a spicemarket to try some spices, chocolate and tea. We bought camel milk chocolate… It tasted good! And saffron and tea. The tea was amazing with mango flavour!

  _________________________________________________

  Dags att börja visa bilder från Dubai! Som ni kanske märkt så har jag varit lite off på sociala medier nu under jul och dagarna efter – de är för att jag ville bara leva i nuet med min familj och slappna av. Men nu är jag tillbaka :) Jag har så mycket foton och outfits från Dubai att visa er samt TRE vloggar – två från Hawaii och en från Dubai. YEY! Efter nyår ska jag fokusera på min YOUTUBE mer också :) så pepp för ett nytt år!

  Aja, här var vi på en kryddmarknad och testade kryddor, choklad och te. Vi köpte kamelmjölkschoklad hehe.. de var gott! Och saffran och te. Tet var så gott med smak av mango!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “SPICE MARKET”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här