Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:16 | December 31, 2016

  HAPPY NEW YEAR!

  happy new year

   

  Ville bara kika in här och önska alla ett GOTT NYTT ÅR! På bilden som togs alldeles nyss är det jag och Ulla-bulla  som myser ♥  Nu ska vi snart iväg till Andrés föräldrars kompisar och fira med bubbel, massa mat, spel och kolla på fyrverkerierna nere vid fästningen! PUSS PÅ ER!

  __________________________________________

  I just wanted to wish you all a HAPPY NEW YEAR! Just took these pictures of me and Ulla-Bulla cuddling ♥ We are soon heading off to Andrés parents friends to celebrate with champagne, a lot of food, board games and fireworks at the old castle! KISSES TO YOU!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “HAPPY NEW YEAR!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här