Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

21:01 | January 1, 2017

HAWAII INSTA

UNCATEGORIZED 2
angelicablick instagram

 

MY HAWAII INSTAGRAM PICTURES

 

A little throwback to warmer days on Hawaii! Last day in Varberg today – tomorrow we are going back home to Stockholm again. Can’t say I’m super excited to go back but It’s always nice to come home. I have some packages to pick out from ASOS and The Classy issue! YEEY! Do you want me to show you? In a video haul? Or a blog post? Or not at all haha?

Just finished a cozy dinner here with Andrés family and now me and André are going to crawl into bed and watch a movie and eat some snacks. Yummie! I just want to be 100% healty now so I can start going to the gym.. I miss it so much. Hopefully tomorrow or the day after. Would you like me to do a vlog about my workout as well? :) I think that would be a lot of fun!

______________________________________________

En liten throwback till varmare dagar på Hawaii! Sista dagen i Varberg idag – imorgon åker vi tillbaka hem till Stockholm igen. Kan inte säga att jag är aspepp på att åka till stockholm, men de är alltid skönt att komma hem till sitt hem. Jag har en del paket att hämta ut med från ASOS och The classy issue! YEEY! Vill ni att jag ska visa er? I en youtube haul? Eller i en bloggpost? Eller inte alls haha?

Åt nyss klart middag med André och hans familj och ni ska jag och André krypa ner i sängen och kolla film och äta sncka. Yummie! Vill bara vara 100% frisk nu så jag kan komma igång med träningen igen.. saknar det så. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon och kan komma iväg eller dagen efter de. Skulle ni vilja att jag gjorde en vlog om hur jag tränar osv? :) Kanske skulle vara kul!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

17 Responses to “HAWAII INSTA”

 1. Elmira on

  Men åhh så underbara bilder!! Jag och min man ska till Hawaii i sommar, dock är det inte ännu bestämt vilka öar vi ska till. Vilka stränder är dessa bilder (strandbilderna, 3st) tagna på? Dit vill jag! Ser helt magiskt ut :)

  Reply
  • angelicablick on

   Tack fina!! Ska ni? kul! Big Island ska ni åka till eller Kauai! Jag var inte alls så jätteimpad på Jonolula/oahu faktist. Var aldrig på de andra två ställena men hört att dom två ska vara BÄST! Maui var finare än Oahu :) På strandbilderna är vi på Lanakai beach! <3

   Reply
   • Elmira on

    Tack! Ja, vi tänkte definitivt åka till Big Island (de verkar ha ALLT där!) och sedan ska vi till en eller två öar till, men exakt vilka är inte bestämt än. Kram

    Reply
 2. Vivian on

  Yessss youtube haul där du visar och provar grejerna!! Gott nytt år Angie, hade på mig ditt mesh-set på nyår och kände mig jättefin :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.