Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:01 | January 1, 2017

  HAWAII INSTA

  angelicablick instagram

   

  MY HAWAII INSTAGRAM PICTURES

   

  A little throwback to warmer days on Hawaii! Last day in Varberg today – tomorrow we are going back home to Stockholm again. Can’t say I’m super excited to go back but It’s always nice to come home. I have some packages to pick out from ASOS and The Classy issue! YEEY! Do you want me to show you? In a video haul? Or a blog post? Or not at all haha?

  Just finished a cozy dinner here with Andrés family and now me and André are going to crawl into bed and watch a movie and eat some snacks. Yummie! I just want to be 100% healty now so I can start going to the gym.. I miss it so much. Hopefully tomorrow or the day after. Would you like me to do a vlog about my workout as well? :) I think that would be a lot of fun!

  ______________________________________________

  En liten throwback till varmare dagar på Hawaii! Sista dagen i Varberg idag – imorgon åker vi tillbaka hem till Stockholm igen. Kan inte säga att jag är aspepp på att åka till stockholm, men de är alltid skönt att komma hem till sitt hem. Jag har en del paket att hämta ut med från ASOS och The classy issue! YEEY! Vill ni att jag ska visa er? I en youtube haul? Eller i en bloggpost? Eller inte alls haha?

  Åt nyss klart middag med André och hans familj och ni ska jag och André krypa ner i sängen och kolla film och äta sncka. Yummie! Vill bara vara 100% frisk nu så jag kan komma igång med träningen igen.. saknar det så. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon och kan komma iväg eller dagen efter de. Skulle ni vilja att jag gjorde en vlog om hur jag tränar osv? :) Kanske skulle vara kul!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “HAWAII INSTA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Awesome pictures!

   Your daily inspiration and motivation on http://www.letucc.com

   Reply
  • Thank you <3

   Reply
  • Men åhh så underbara bilder!! Jag och min man ska till Hawaii i sommar, dock är det inte ännu bestämt vilka öar vi ska till. Vilka stränder är dessa bilder (strandbilderna, 3st) tagna på? Dit vill jag! Ser helt magiskt ut :)

   Reply
  • Tack fina!! Ska ni? kul! Big Island ska ni åka till eller Kauai! Jag var inte alls så jätteimpad på Jonolula/oahu faktist. Var aldrig på de andra två ställena men hört att dom två ska vara BÄST! Maui var finare än Oahu :) På strandbilderna är vi på Lanakai beach! <3

   Reply
  • Tack! Ja, vi tänkte definitivt åka till Big Island (de verkar ha ALLT där!) och sedan ska vi till en eller två öar till, men exakt vilka är inte bestämt än. Kram

   Reply
  • Ja jättegärna träningsvlogg! ?

   Reply
  • I fix!<3

   Reply
  • Det ser verkligen amazing ut! :) Härligt flöde :)

   Reply
  • tack finis!!! kram

   Reply
  • Yessss youtube haul där du visar och provar grejerna!! Gott nytt år Angie, hade på mig ditt mesh-set på nyår och kände mig jättefin :)

   Reply
  • Yes lätt!! gott nytt år finis <3 Åh hade du?! SÅ HÄRLIGT!! Du var säkert helt magisk fin <3 Kram

   Reply
  • Love your IG feed! Such an Inso and makes me want to travel more!

   xx

   https://cierramais.blogspot.com

   Reply
  • thanks babe <3 <3

   Reply
  • Tycker också du ska göra try on haul på youtube! :)

   Reply
  • Yey! Jag fixar!! :)

   Reply
  • Haul vill vi se!!

   Reply
  • Jaaa, i en youtube haul :D <3 <3

   Reply