Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:38 | January 1, 2017

  MARINA

   

  ADLINKS:_TSHIRT FROM H&M, SIMILAR HERE_JACKET FROM ACNE, SIMILAR HERE_
  _SKIRT FROM ASOS, HERE_SHOES FROM WANG, SIMILAR HERE_SUNGLASSES FROM CHIMI EYEWEAR, HERE_
  _BAG FROM GUCCI, SIMILAR HERE_

   

  I hope you all had a wonderful New year eve! What did you do ? :) We celebrated our NYE in Varberg with André’s parents and their friends. It was a calm and very cozy evening – just they way I wanted it to be. At half past eleven we went down and watched the fireworks at the castle and it was so, so beautiful :) I snapped some photos from our evening that I’ll show you. Well anyway, here is a look I wore in Dubai! This bag is just.. everyhting! I’m so happy I bought it and especially in this bright red color. I can match it to everyhting and make the outfit SO much nicer. A pop of color!

  Today, on the first day of the year, me and André are going to check in to Varbergs SPA and just relax. There is NO better way to start the year than like that! Agreed, right? LOVE!

  _____________________________________________

  Jag hoppas ni alla hade ett härigt nyårsfirande! Vad gjorde ni? :) Vi firade nyår i Varberg med Andrés päron och deras kompisar. De var en lugn och mysig kväll – precis som jag ville ha de. Vid halv tolv så gick vi ner till fästningen och såg fyverkerierna och de var så himla fint :) Tog lite bilder under kvällen som jag ska lägga upp sen. Men men, här är iallafall en look jag bar en dag i Dubai! Den här väskan är bara.. allt! Jag är så glad att jag köpte den och just i den knallröda färgen med. Den passar till allt och gör alla looks så mycket roligare. Liten färgklick sådär!

  Idag, på första dagen av året, ska vi faktist SPA’a här i Varberg och bara slappna av. Det finns ju INGET bättre sätt att starta året så, eller håller ni inte med?


  16 kommentarer  16 kommentarer om “MARINA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här