Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:44 | January 3, 2017

  25 degrees

   

  TB TO DUBAI

   

  Okey, BRRRRR soooo fucking cold outside! Dreaming back to these warmer days hahaha. During this day we went to Armani’s lounge and had lunch before exploring Dubai. During lunch André said he didn’t want to eat so much dessert but ended up stealing mine as you can see haha. That cheesecake tho… yummie!  That’s one thing that’s really important for me when it comes to traveling and I’ve said it before – THE FOOD. Dubai had some really nice food I have to say. Similar to the stuff we ate in Marrakech :)

  _____________________________________________________

  Okej, BURRRR sååååå kallt ute! Drömmer mig tillbaka till varamre dagar haha. Under denna dag stack vi till Armanis lounge och åt lunch innan vi utforskade Dubai. Under lunchen sa André att han inte skulle käka någon dessert typ men det slutade med att han åt min hahah. Cheesekaken var .. MUMS! De är nått som är så viktigt när man reser och de har jag sagt förut och de är – MATEN. Dubai hade faktist bra mat. Likt de vi käkade i Marrakech :)


  18 kommentarer  18 kommentarer om “25 degrees”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här