Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:13 | January 3, 2017

  STAR ROMPER

   

  ADLINKS:_ROMPER FROM LIONESS, HERE_BOOTS FROM WANG, SIMILAR HERE_
  _JACKET FROM ACNE, SIMILAR HERE_BAG FROM ZARA(OLD)_RINGS FROM GLITTER_

   

  Good morning babes! My first day “back to reality” after New years and I’m sitting here trying to plan my week. I’ve written down what needs to be done and aslo some “goals” for this year to come. I have many plans for this upcoming year! And hopefully this year will even be doper than 2016! 2016 was both a good year but also a year when I had to deal a lot with myself. I’m happy that I’m back on my feet now and I know that it can only get better. I’m so thankful for my family, André and my real friends. There are just a few people out there that I can really call my friends and rely on, but that is good enough for me in every way. I rather have 1 or 2 real friends then 100 fake ones. Don’t you agree? ♥

  _________________________________________

  God morgon babes! Min första dag tillbaka till “verkligheten” efter nyår. Jag sitter här och försöker planera min vecka. Jag har skrivit ner vad jag behöver göra de kommande dagarna samt en del mål för detta året. Jag har många planer för 2017! Och förhoppningsvis blir detta år ännu fetar än 2016! Året har varit sjukt bra men ett år där jag fått reda ut en del saker när de kommer till mig själv. Jag är så glad att jag är tillbaka på fötterna ordentligt nu och att de bara blir bättre. Jag är så tacksam för min familj, André och mina riktiga vänner. Jag har bara ett par riktiga vänner och det passar mig perfekt. Hellre 1 eller 2 riktiga vänner än 100 fejk, håller ni inte med? ♥


  20 kommentarer  20 kommentarer om “STAR ROMPER”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här