Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:22 | January 4, 2017

  XVII XX

  The classy issueThe classy issueThe classy issueThe classy issueThe classy issue

   

  PHOTOS BY FANG / EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS
  _HOODIE FROM TCI, HERE_SNEAKERS FROM NIKE_LEGGINGS FROM NIKE, SIMILAR HERE_
  _GLASSES FROM URBAN OUTFITTERS, SIMILAR HERE_JACKET FROM NA-KD, HERE_

   

  I’m happy I decided to shoot this look yesterday before we got hit by this huge snowstorm haha! This look is something I wear when I want to be super comfy and run errands. Simple in other words. I sat in front of the laptop all day yesterday before meeting up Fang for lunch and then I went back home and continued working. André and I ate a nice dinner at Ljunggrens last night also :) They have really good sushi!
  My schedule for today is work once again. Having lunch with Sabri also!

  _________________________________________________

  Jag är ändå glad att jag bestämde mig för att fota av denna look innan all jäkla snö kom haha! Den här looken bär jag när jag vill ha nått skönt på mig och springer på möten/ärenden. Slappt med andra ord. Jag satt framför laptopen hela dagen igår och jobbade innan jag åt lunch med Fang. Sen stack jag tillbaka hem och fortsätta jobba. På kvällen gick jag och André och käkade på Ljunggrens :) Dom har sjukt god sushi!
  Mitt schema för dagen idag ser likadant ut – jobb och jobb och sen ska jag käka lunch med Sabri!


  28 kommentarer  28 kommentarer om “XVII XX”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här