Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:59 | January 4, 2017

  ZOOM X 9

   

  ZOOM IT_DETAILS

   

  Some detail shots from some of my latest looks :) I always wear small rings on my hands and that’s one of my accessories I always wear. What is your “accessory” that you always use? Sunglasses? Rings? necklaces? or something else? I think layered necklaces is very nice too and I wear it sometimes. What I want to do next is to pierce my ears all the way on one side and have small rings all the way up in the same size and color – like THIS picture. Love it!

  _________________________________________

  Lite detaljbilder från mina senaste looks :) Jag bär alltid ringar på mina fingrar som en accessoar. Vad har ni för “acessoar” som ni alltid bär? solglasögon?Ringar?Halsband? Eller nått annat? Jag tycker att flera små halsband i olika längder är fint med och de bär jag ibland. Jag vill pierca mitt ena öra längs hela vägen med små ringar i samma storlek och färg härnäst – som DENNA bild. Så fint!


  27 kommentarer  27 kommentarer om “ZOOM X 9”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här