Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:37 | January 5, 2017

  CARTOON

  Gucciguccigucciguccigucci

   

  ADLINKS:_JEANSJACKET BOUGHT IN THAILAND_SUNGLASSES FROM CHIMIEYEWEAR_
  _TSHIRT FROM ANGELICA BLICK FOR BIKBOK, HERE_SKIRT FROM WEEKDAY, SIMILAR HERE_
  _BOOTS FROM WANG, SIMILAR HERE_BAG FROM GUCCI_

   

  I bought this jeansjacket on a market in Thailand – it’s hand made and I think it’s so cool! Do you like it haha? Met up with Ellen earlier today and shot my look ( not this ofc – another look ) in this awful weather haha – but we made it! It’s crazy how much snow can come down under 2 days. Everything is covered in snow here in Sweden. I just got home after visiting Sarah and cuddling with her cute dogs Harry & Freja ♥ Tonight me and André are having dinner with Emil and Michaela over at Emil’s place :)

  _______________________________________________

  Jag köpte den här jackan på en marknad i Thailand och jag tycker den är så cool! Gillar ni den haha? Mötte upp med Ellen förut och fotade av min look ( inte denna såklart – utan en annan ) i detta sjuka väder haha – men vi klarade de! De är sjukt hur mycket snö det kan komma på bara 2 dagar. Allt är helt täckt i snö här i Sverige. Jag kom nyss hem från att ha hälsat på Sarah och myst med hennes hundar Harry & Freja ♥ Ikväll ska jag och André hem till Emil för att käka middag med han och Michaela :)


  14 kommentarer  14 kommentarer om “CARTOON”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här