Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:37 | January 5, 2017

CARTOON

Gucciguccigucciguccigucci

 

ADLINKS:_JEANSJACKET BOUGHT IN THAILAND_SUNGLASSES FROM CHIMIEYEWEAR_
_TSHIRT FROM ANGELICA BLICK FOR BIKBOK, HERE_SKIRT FROM WEEKDAY, SIMILAR HERE_
_BOOTS FROM WANG, SIMILAR HERE_BAG FROM GUCCI_

 

I bought this jeansjacket on a market in Thailand – it’s hand made and I think it’s so cool! Do you like it haha? Met up with Ellen earlier today and shot my look ( not this ofc – another look ) in this awful weather haha – but we made it! It’s crazy how much snow can come down under 2 days. Everything is covered in snow here in Sweden. I just got home after visiting Sarah and cuddling with her cute dogs Harry & Freja ♥ Tonight me and André are having dinner with Emil and Michaela over at Emil’s place :)

_______________________________________________

Jag köpte den här jackan på en marknad i Thailand och jag tycker den är så cool! Gillar ni den haha? Mötte upp med Ellen förut och fotade av min look ( inte denna såklart – utan en annan ) i detta sjuka väder haha – men vi klarade de! De är sjukt hur mycket snö det kan komma på bara 2 dagar. Allt är helt täckt i snö här i Sverige. Jag kom nyss hem från att ha hälsat på Sarah och myst med hennes hundar Harry & Freja ♥ Ikväll ska jag och André hem till Emil för att käka middag med han och Michaela :)


14 kommentarer14 kommentarer om “CARTOON”

    Vi har inte ens 2 cm :( Är såååå avis på er som fått så mycket vacker snö! :)

    Reply

    Hej Angelika, precis börjat följa dig, jag undrar ifall du kommer göra fler samarbeten med bikbok såg dina kjolar som kom ut 2014 men dem missade jag :( vill jättegärna att du gör någon samarbete och att de kommer ut igen sådär fina kläder behöver de just nu när jag förnyar garderob eheheh

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här