Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:37 | January 5, 2017

CARTOON

ANGELICA BLICK FOR BIKBOK,LOOK OF THE DAY,TRAVEL
Gucciguccigucciguccigucci

 

ADLINKS:_JEANSJACKET BOUGHT IN THAILAND_SUNGLASSES FROM CHIMIEYEWEAR_
_TSHIRT FROM ANGELICA BLICK FOR BIKBOK, HERE_SKIRT FROM WEEKDAY, SIMILAR HERE_
_BOOTS FROM WANG, SIMILAR HERE_BAG FROM GUCCI_

 

I bought this jeansjacket on a market in Thailand – it’s hand made and I think it’s so cool! Do you like it haha? Met up with Ellen earlier today and shot my look ( not this ofc – another look ) in this awful weather haha – but we made it! It’s crazy how much snow can come down under 2 days. Everything is covered in snow here in Sweden. I just got home after visiting Sarah and cuddling with her cute dogs Harry & Freja ♥ Tonight me and André are having dinner with Emil and Michaela over at Emil’s place :)

_______________________________________________

Jag köpte den här jackan på en marknad i Thailand och jag tycker den är så cool! Gillar ni den haha? Mötte upp med Ellen förut och fotade av min look ( inte denna såklart – utan en annan ) i detta sjuka väder haha – men vi klarade de! De är sjukt hur mycket snö det kan komma på bara 2 dagar. Allt är helt täckt i snö här i Sverige. Jag kom nyss hem från att ha hälsat på Sarah och myst med hennes hundar Harry & Freja ♥ Ikväll ska jag och André hem till Emil för att käka middag med han och Michaela :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

14 Responses to “CARTOON”

  1. kubra on

    Hej Angelika, precis börjat följa dig, jag undrar ifall du kommer göra fler samarbeten med bikbok såg dina kjolar som kom ut 2014 men dem missade jag :( vill jättegärna att du gör någon samarbete och att de kommer ut igen sådär fina kläder behöver de just nu när jag förnyar garderob eheheh

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.