Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:17 | January 6, 2017

  COZY EVENING

   

  COZY DINNER IN VARBERG

   

  During our stay in Varberg we went over to André’s uncles place for a supercozy dinner with the whole family. We ate good food, drank some wine and played some board games :) a perfect evening if you ask me. Tonight we are heading over to Ugglan to play pingpong! Starting of with a dinner before Ugglan also. Happy friday peeps!

  ____________________________________________

  Under vår vistelse i Varberg så var vi på middag hemma hos Andrés farbrors hus med hela familjen. Vi åt god mat, drack vin och spelade spel :) En perfekt kväll om ni frågar. Ikväll ska vi dra till Ugglan och spela pingpong! Börjar med middag någonstanns innan Ugglan också. Glad fredag alla!


  4 kommentarer  4 kommentarer om “COZY EVENING”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Looks like such an amazing time and you look gorgeous as always!

   xx

   https://cierramais.blogspot.com

   Reply
  • Thank you babe <3 we had a great time! x

   Reply
  • Hej angelica! Ska åka utomlands snart och vill köpa en lätt och bra systemkamera med wifi såklart.
   Vilken använder du till dina bilder och vad rekommenderar du?

   Reply
  • Hej! Kul! vad mysigt :) hmm, min har inge wifi och är väldigt stor och otymplig. MEN jag skulle iaf rekommendera Canon i vilket fall :) dom är bäst! finns säker kompakta systemkameror därifrån som har wifi! Kika in på Scandinavian photo – dom är bäst :) kram

   Reply