Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:37 | January 6, 2017

  LITTLE VENICE

   

  LITTLE VENICE IN DUBAI

   

  Went to this place everybody has gone too and went on this boat ride.. I don’t know tho, haha. It was more of a kid-thing if you ask me hahahah! BUT we ate a good lunch afterwards anyway :) I ordered the pizza! YUMMIE!

  Now I’m at home with Filippa ♥ We haven’t seen eachother over a month and I’ve missed her like fucking crazy! She’s  telling me about Åre and how fun she had! I’m so envy of her – buuuuut i’m going to Sälen in less than 2 weeks so i’m happy about that :D

  __________________________________________________

  Stack till det här stället som typ alla varit på och åkte båtturen.. Vet inte riktigt, haha. Det kändes mer som det var gjort för barn hahahah!
  MEN vi åt god lunch efter iaf :) Jag beställde pizzan! MUMS!

  Nu är jag hemma med Filippa ♥ Vi har inte setts på typ 1 månad så jag har saknat henne som tusan! Hon har berättat om sin upptåg i Åre och hur kul hon haft! Är lite avis faktist – meeeeen vi åker till Sälen om mindre än 2 veckor så de är jag väldigt glad för :D


  14 kommentarer  14 kommentarer om “LITTLE VENICE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här