Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:45 | January 7, 2017

  Flying over Dubai

   

  HELICOPTER RIDE OVER DUBAI

   

  This experience was so cool! I’ve been flying in a helicopter over NYC, Hawaii and Dubai now and every time the beauty of this planet just hits me. WOW! That’s all I can say. This was truly an experience! If you are in Dubai – do this! So cool.

  So, finally it’s saturday! We woke up pretty late today even tho we crashed into bed pretty early last night for being a friday. We played pool instead of pingpong at another place since one of our friends forgot their ID and we couldn’t go into Ugglan hahah. But we played pool instead and it was really nice! We lost tho.. about three times haha. Anyway, I made breakfast for me and André this morning and baked scones for us – I LOVE SCONES! I’m soon going to meet up with Filippa and spend my day with her :)

  ________________________________________________

  Den här flygburna var så fet! Jag har flygit helikopter över NYC, Hawaii och Dubai nu och varje gång blir jag helt tagen av hur vacker vår planet är. WOW! Det är allt jag kan säga. Det var så himla fett! Om ni är i Dubai – så kan jag rekommendera detta! Så coolt.

  Äntligen lördag! Vaknade upp ganska sent idag trots att vi gick och la oss tidigt för att vara en fredag. Vi spelade biljard istället för pingpong igår efter en av våra vänner inte hade ID med sig och fick inte komma in på ugglan haha. Men vi spelade biljard och de var lika roligt de! trots att vi förlora… typ tre gånger. Men men, jag gjorde iallafall frukost till mig och André imorse och bakre scones och allt – JAG ÄLSKAR SCONES! Nu ska jag snart möta upp Filippa och hänga med henne idag :)


  8 kommentarer  8 kommentarer om “Flying over Dubai”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här