Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:43 | January 7, 2017

  IPHONE PICS

   

   

  FROM MY IPHONE

   

  Cuddling with Filippa this evening! We don’t know what we are going to do the rest of the night but maybe we’ll stay home or meet up with the guys and do something funny :) it’s still freezing outside so I’m not sure I even want to go out haha… What are you guys doing tonight?

  _______________________________________________

  Myser med Filippa ikväll! Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på resten av kvällen men vi kanske bara stannar hemma och slappar eller möter upp grabbarna och hittar på nått :) Det är fortfarande pisskallt ute så jag är inte säker på om jag ens vill gå utanför dörren haha.. Vad ska ni göra ikväll?


  15 kommentarer  15 kommentarer om “IPHONE PICS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här