Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:22 | January 8, 2017

  Burj Khalifa

   

  ON THE TOP OF BURJ KHALIFA

   

  So here I am – on top of the tallest building in the world! 828 meters high! The elevator that took us to the top floor was so fast haha, it was crazy. It took only a couple of seconds. The view was breathtaking as you can see :) JUST WOW! Our driver told us that another country ( Hongkong or something like that..) are building an even taller building now – but Dubai are already planning on building an even taller one.. haha, just crazy.

  _________________________________________

  Så här sitter jag – i den hösta byggnaden i världen! 828 meter hög! Hissen som tog oss upp gick så sjukt fort haha, sjukt. Det tog oss bara några sekunder att komma till toppen. Utsikten var magisk som ni kan se :) WOW! Vår chaufför sa att de tydligen är ett annat land ( Hongkong eller nått liknande.. ) som håller på att bygga ett ännu högre just nu – Men Dubai planerar redan att bygga ett ÄNNU högre .. haha, helt sjukt.


  28 kommentarer  28 kommentarer om “Burj Khalifa”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här