Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:03 | January 8, 2017

  Miracle Garden

   

  ADLINKS:_SHIRT FROM ASOS, SIMILAR HERE_SKIRT FROM FOREVER21, SIMILAR HERE_
  _BAG FROM REBECCA MINKOFF_BRA FROM ANGELICA BLICK FOR BIKBOK, HERE_
  _SHOES FROM WANG_SUNGLASSES FROM CHIMI EYEWEAR_

   

  My favorite day of the weeeeeeek! SUNDAY  Like I wrote yesterday, Filippa came over here and we just made food – tacos of quorn! So delicious! We watched a film and then we met up with the boys and ended the night with a dinner at the best sushi place in Stockholm: Hattori sushi. Today we woke up and made dinner and watched Forest Gump – love that movie :) today we are just going to chill! what are you guys doing today?

  _________________________________________

  Min favis dag i veeeeeeckan! SÖNDAG  Som jag skrev igår så kom Filippa över och så käkade vi – tacos på qourn! Så gott! Vi tittade på film och sen mötte vi upp killarna och avslutade kvällen med middag på bästa sushi stället i Stockholm: Hattori sushi. Vi vaknade upp imorse och gjorde direkt frukost och tittade på Forst Gump – älskar den filmen :) Vi ska annars bara slappa idag! Vad ska ni göra?


  28 kommentarer  28 kommentarer om “Miracle Garden”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här