Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:15 | January 9, 2017

  FROSTY VIBES

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON
  ADLINKS:_COAT FROM ASOS, SIMILAR HERE_BAG FROM CHANEL, HERE_
  _SWEATER FROM H&M, SIMILAR HERE_BEANIE FROM GINA TRICOT_JEANS FROM ASOS, HERE_
  _SNEAKERS FROM NIKE, SIMILAR HERE_BELT FROM RIVER ISLAND_

   

  Met up with sweet Ellen the other day and shot this look! We forced the weather a lot since this was taken the days when the snow was pouring down haha. We managed to find a spot where it wasn’t snowing so that’s good :) the only thing that makes me so damn frustrated is that it’s so freaking cold so all you can wear right now is comfy shit and thick jackets haha. BUT! I’m going to start doing my layer on layer from now on like I used to – that’s a good idea to keep warm but at the same time look more “undressed”.  Do you understand what I mean?  Time for some tea now!

  _______________________________________________

  Mötte upp med söta Ellen häromdagen och fotade av min look! Vi trotsade vädret och knäppte av dessa trots att dom togs när det snöade som värst haha. vi lyckades hitta detta ställe utan massa snö så de var bra :) Det ända som jag mig frustrerad är att de är så sjukt jävla kallt så man kan ju inte bära annat än mysiga tjocka tröjor och stora jackor haha. MEN! Jag ska nog börja köra på lager på lager varianten som jag gjorde mycket förr – det är en bra idé att hålla sig varm men se lite mer “avklädd” ut. Förstår ni hur jag menar? Dags för lite te!

   


  19 kommentarer  19 kommentarer om “FROSTY VIBES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här