Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:03 | January 9, 2017

  MIXED SNAPS

   

  MIXED SNAPS FROM DUBAI

   

  Our desert safari picures coming up tomorrow! That was – like I’ve told you – just amazing :)  I have a fun week coming up and I’m so happy about that. Ever since Christmas It’s been pretty ..calm. Not calm-calm, but people have been away travelling so not everyhting has started yet so now I’m happy stuff is moving forward. Tomorrow I’m shooting a collab for Gooseberry, then meeting up with Ellen to shoot some other looks before I’m off to a really fun meeting :) Workout at Fightbox and chillin’ with Agnes during the evening also! A great day! André just came back from work so now we are thinking about taking a walk and then make dinner :)

  __________________________________________

  Bilderna från vårt ökensafari kommer upp imorgon! Det var som sagt – helt sjukt fett :) Jag har en rolig vecka framför mig nu och de är jag glad för. Sen jul har de varit rätt “lugnt”. Inte lugnt-lungt men folk är ju fortfarande iväg så allt startar nu typ k’nns de som. Imorgon ska jag plåta ett samarbete med Gooseberry, sen möta upp Ellen för att fota lite annat innan jag ska på ett skitspännande möte :) Mot kvällen ska jag träna på Fightbox och sen slappa med Agnes efter. En bra dag! André kom nyss hem från jobbet så vi ska ta en promenad och sen laga mat :)


  12 kommentarer  12 kommentarer om “MIXED SNAPS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här