Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:12 | January 10, 2017

  STONE COLD HEART

   

  SNEAK PEEK / FULL LOOK COMING SOON
  PHOTOS BY ELLEN WALDTON / EDIT BY ME

   

  Shot this look with Ellen today :) it will be up asap on my blog! Just came back from two very exciting meetings. Landed on my couch just a minute ago. This darkness makes me so damn gloomy and tired… wtf? It’s 16.00 and it’s dark outside. No wonder people are depressed in Sweden. Blah. Well anyway, need to answer some emails and then go and meet up with Agnes and Filippa :)

  ____________________________________________________

  Fotade den här looken idag med Ellen :) Den kommer upp snart på bloggish! kom precis hem efter två jättespännande möten. Landade i soffan nyss. Detta mörker utomhus suger fan all kraft ur en och gör en så förbannat trött… vadfan liksom? Klockan är 16.oo och de är kolsvart. Inte konstigt folk blir deprimerade. Blöh. Aja , ska svara på alla mail här nu innan jag ska möta upp Agnes och filippa :)


  13 kommentarer  13 kommentarer om “STONE COLD HEART”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här