Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:12 | January 10, 2017

STONE COLD HEART

LOOK OF THE DAY

 

SNEAK PEEK / FULL LOOK COMING SOON
PHOTOS BY ELLEN WALDTON / EDIT BY ME

 

Shot this look with Ellen today :) it will be up asap on my blog! Just came back from two very exciting meetings. Landed on my couch just a minute ago. This darkness makes me so damn gloomy and tired… wtf? It’s 16.00 and it’s dark outside. No wonder people are depressed in Sweden. Blah. Well anyway, need to answer some emails and then go and meet up with Agnes and Filippa :)

____________________________________________________

Fotade den här looken idag med Ellen :) Den kommer upp snart på bloggish! kom precis hem efter två jättespännande möten. Landade i soffan nyss. Detta mörker utomhus suger fan all kraft ur en och gör en så förbannat trött… vadfan liksom? Klockan är 16.oo och de är kolsvart. Inte konstigt folk blir deprimerade. Blöh. Aja , ska svara på alla mail här nu innan jag ska möta upp Agnes och filippa :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

13 Responses to “STONE COLD HEART”

  1. Sandra on

    Ursäkta mig men meningen : det är inre konstigt folk är deprimerade i Sverige. Det är aå fel att skriva så och det låter som att du gör narr av folk som lider av depression.
    Tänk dig för

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.