Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:12 | January 11, 2017

  AQUA

   

  IN DUBAI

   

  Just got back from a long day shooting for a magazine! I got up super early this morning and haven’t eaten since breakfast so now I’m staaaaarving! Got a massive headache from it too – but i’ll be fine as fast as I eat :) BTS coming up in a short while – Did a super glamorous shoot today!  STAY TUNED!

  ________________________________________________

  Kom precis tillbaka hem efter en hel dag med att fota för en tidning! Gick upp supertidigt och har inte käkat sen frukost så nu är jag sååååå jävla hungrig! Ont i huvudet med – så nu måste jag käka, så blir det bra efter igen :) BTS kommer upp om en liten stund här på bloggen – Fotade ett superglammigt jobb idag. STAY TUNED!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “AQUA”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här