Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:48 | January 12, 2017

  BTS / COVER SHOOT

   

  SOME SNAPS BEHIND THE SCENES
  – COVER SHOOT

   

  As I told you, I did a cover and in-magazine shoot yesterday with a pretty new magazine in stores! It was such a great team and I had lots of fun! And the dresses…. WOW. Breathtaking! Wearing one of them to ELLE actually. Feel so honored! Can you guess which one? hehe – The dresses are from Galia Lahav. This issue is going to be out in stores in March/april and I’ll let you know as soon as it’s out. I did the pictures in black and white to not spoil too much :) I think the BTS photos are actually really nice too haha!

  _____________________________________________________

  Som jag skrev tidigare så fotade jag om omslag samt uppslag igår med en ganska ny tidning! Det var ett superteam jag fick jobba med och vi hade skitroligt! Och klänningarna.. WOW. Helt magiska! Ska bära en av dom på ELLE. Känns så fett! Kan ni gissa vilken hehe? Klänningarna kommer från märket Galia Lahav. Det här numret kommer iaf ut i butik i Mars/april och jag kommer hojta på er när det finns ute. Jag gjorde om mina bts bilder i svartvitt med ifall det blir en surprise :) Tycker BTS bilderna blev fina!


  34 kommentarer  34 kommentarer om “BTS / COVER SHOOT”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här