Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

14:48 | January 12, 2017

DESERT SAFARI

TRAVEL

 

DUBAI DESERT SAFARI – SO BEAUTIFUL!

 

Here are some snaps from the desert safari that we went on when we were in Dubai! SO BEAUTIFUL! Just wow!! I loved this. We went out in the desert with a car, drove around and then watched the sun go down. After the sunset went down we went to the camp as I’ve told you before and watched the belly dancers, ate food and had a lovely time. I want to do this again for sure :)

________________________________________________________

Här är lite snaps från ökensafarit som vi åkte på i Dubai! SÅ FINT! Bara wow! Älskade detta. Vi tog som sagt en bil och körde ut i öknen, körde runt och såg solen gå ner. Efter solnedgången åkte vi till campet som jag tidigare berättat om och så kollade vi på magdans, åt mat och bara hade det gött. Vill så gärna göra om det :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

12 Responses to “DESERT SAFARI”

  1. Julia on

    Jag måste bara säga att jag älskar din hårfärg, både att du har utväxt men även dina kalla toner.
    Är det din egna färg eller vet du vad färgen heter?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.