Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:48 | January 12, 2017

  DESERT SAFARI

   

  DUBAI DESERT SAFARI – SO BEAUTIFUL!

   

  Here are some snaps from the desert safari that we went on when we were in Dubai! SO BEAUTIFUL! Just wow!! I loved this. We went out in the desert with a car, drove around and then watched the sun go down. After the sunset went down we went to the camp as I’ve told you before and watched the belly dancers, ate food and had a lovely time. I want to do this again for sure :)

  ________________________________________________________

  Här är lite snaps från ökensafarit som vi åkte på i Dubai! SÅ FINT! Bara wow! Älskade detta. Vi tog som sagt en bil och körde ut i öknen, körde runt och såg solen gå ner. Efter solnedgången åkte vi till campet som jag tidigare berättat om och så kollade vi på magdans, åt mat och bara hade det gött. Vill så gärna göra om det :)


  12 kommentarer  12 kommentarer om “DESERT SAFARI”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här