Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:53 | January 14, 2017

  #ELLEGALAN2017

   

  ELLE GALA – PICTURES FROM ELLE.SE

   

  Some pictures from last night :) I felt like a million dollars in that amazing dress! It’s from a german designer called Galia Lahav.  The gala was hosted by Kakan Hermansson and WOW – I love that woman!! She is incredible. Anyway, best speach goes to Eytys last night for sure – and best dressed was Sabina Dumba in her pink oversized suit. I WANT THAT SUIT!

  ______________________________________________________

  Lite bilder från igårkväll :) kände mig som million dollars igår i min fina klänning! Den är från en tysk designer som heter Galia Lahav. Galan hölls av Kakan Hermansson och WOW – jag älskar henne!! Hon är magisk. Men men, bäst tal gick helt klart till Eytys – och bäst klädda på galan var Sabina Dumba i sin rosa oversized kostym. VILL HA DEN KOSTYMEN!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “#ELLEGALAN2017”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här