Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:05 | January 14, 2017

  RECLAIMED

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON
  ADLINKS:_HOODIE FROM RECLAIMED VINTAGE, HERE_CAP FROM URBAN OUTFITERS_
  _GLASSES FROM ASOS, HERE_MESH TIGHTS, HERE_BOOTS FROM WANG, SIMILAR HERE_

   

  Sorry for no blogging yesterday – it sure was a stressful day to say the least haha. I had a meeting in the morning, then I worked out with Simon, got my nails done after 7 weeks hahaha. I picked up stuff for the trip to sälen, got home and cleaned the apartment since my mom and her boyfriend were coming and then I did my makeup and hair, got dressed ( I had 1 hour to do everyhting… ) and then took a cab to the gala. SOO, that’s why haha…

  As I said, my mom is on a visit so tonight we are going to have dinner at YUC or SUPPER and then grab a drink somewhere :) It’s always nice when your parents visit, don’t you agree? ♥

  __________________________________________________

  Ledsen för utebliven bloggning igår – men det var stressens mamma igår haha. Hade först möte, sen tränade jag med Simon innan jag fixade naglarna för första gången på 7(!) veckor hahahah. Jag hämtade upp grejer till Sälen, kom hem och städade hela lägenheten efetrsom mamma och hennes kille skulle komma. Jag fixade min makeup, hår och klädde på mig ( på 1 timme .. ) innan jag stack på galan. SÅÅÅ de är därför…

  Som jag sa, min mamma och hennes kille är på besök så ikväll ska vi käka på YUC eller SUPPER och sen ta en drink någonstans :) de är alltid trevligt när familjen hälsar på, håller ni inte med? ♥

   


  8 kommentarer  8 kommentarer om “RECLAIMED”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här