Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:35 | January 15, 2017

  JEANS BABY, JEANS.

   

  _FAUX LEATHERJACKET FROM ASOS, HERE_TSHIRT FROM GINA TRICOT_
  _SUNGLASSES FROM RAYBAN, HERE_JEANS FROM ASOS, HERE_BAG FROM CHANEL_
  _BOOTS FROM ASOS_

   

  Here is a look I usually go for when I have no fantasy what so ever – and it ALWAYS works! Jeans, leatherjacket and a white t-shirt. Don’t you agree? I had to put on a sweater tho since it’s till pretty cold outside. We are on the train to Mora right now and after that a busride for 2 hours awaits.. We are on our way to sälen to go skiing with Andrés family :D so much fun!! First time I went skiing was in 2016 ( talking about it like it was years and years ago.. haha ) and I liked it a lot! I’m not a pro yet but I think I manage enough. Anyway, listening to podcasts and can’t get enough of them :)Can’t you tell me your favorite podcasts? I’m listening to “Rättegångspodden” och “spår”.

  ______________________________________________

  En look jag alltid kör på när jag har noll fantasi – och som ALLTID funkar! Jeans, skinnjacka och en vit tisha. Håller ni inte med? Tog på mig en tröja efter dock för de var lite för kallt ute. Nu sitter vi iallafall på tåget till Mora för att sedan ta en buss i 2 timmar som ska ta oss till Sälen för skidåkning med Andrés familj :D så kul!! Första gången jag stod på ett par skidor var ju 2016 ( pratar om det som att de var år sedan haha.. ) och jag tyckte de var så kul! Jag är absolut inget proffs ännu men jag klarar mig fint. Men men, lyssnar på poddar nu och tycker de är så nice :) Kan ni inte tipsa om era bästa? Jag lyssnar på “Rättegångspodden” och “spår”.


  21 kommentarer  21 kommentarer om “JEANS BABY, JEANS.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här