Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:34 | January 16, 2017

  FIRST DAY IN SÄLEN

   

  FIRST DAY IN SÄLEN

   

  It went good today – so exhausted now haha! But it sure was fun :D Ended our day in the slopes with a beer before going home and crash into bed for an hour. It was so nice to take a nap! Andrés grandparents are here now on a visit and tonight we are going to a resturant to eat some food and hang out. YEY!

  ________________________________________________

  Det gick ju bra idag – so trött nu haha! Men de var kul :D Avslutade dagen i backarna med en öl innan vi drog hem och däckade i sängen i en timma. Så skönt att ta en liten nap! Andrés morfar och hans fru är här så nu ska vi snart dra iväg och käka på en resturang ihop och umgås. YEY!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “FIRST DAY IN SÄLEN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här