Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:05 | January 16, 2017

  STAIRWELL

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON 
  ADLINKS:_SKIRT FROM MISSGUIDED, HERE_TOP OLD FROM THE 80’S ( BORROWED FROM MY DAD)_
  _FAUX LEATHERJACKET FROM ASOS, HERE_BOOTS FROM WANG, SIMILAR HERE_

   

  Woke up in a snowy Tandådalen and it’s crazy beautiful! We are eating breakfast now and are soon about to hit the slopes. I’m a bit nervous ofc but I’m excited too :) This is a look I wore some days ago – but with a jacket over. I saw this look on a street style pic and I just had to copy-paste it but in my own kind of way! Need to get into my ski clothes now – LOVE ♥

  ___________________________________________

  Vaknade till ett snöigt Tandådalen och de är så fint! Vi käkar frukost just nu och ska vi snart ut i backarna. Jag är rätt nervös men pepp också såklart :)  Den här looken bar jag för några dagar sen – med en jacka över. Såg ett streetstyle foto när en tjej bar denna look så då körde jag en copy-oaste på den och gjorde om den lite på mitt sätt! Nu behöver jag hoppa in i mina skidkläder – LOVE ♥


  22 kommentarer  22 kommentarer om “STAIRWELL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här