Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:50 | January 17, 2017

  WINTER WONDERLAND

   

  _BOOTS FROM WANG_SKI SET FROM PEAK PERFORMANCE_

  How I looked the first day here in sälen :) Second day turned out really good! Red slopes for mw now and it feels really good :) There is a slope called “The wall” here but nah.. that one is too much haha. It’s fun to see those super talented people go off pist and just swoosh down super fast. We just came back to our little cottage and now we are going to rest a bit :) might be going out later today for some evening ski!

  ____________________________________________

  Hur jag såg ut första dagen här i sälen :) Andra dagen har varit superbra! Kör röda backar och de känns super :) Det finns ju “väggen” men nää, den känns lite väl. De är iaf kul att se när superduktiga åker off pist eller kör förbi i superfart. vi har precis kommit tillbaka till vår stuga och ska vila lite :) Vi kanske ska ge oss ut på lite kvällsskidåkning sen!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “WINTER WONDERLAND”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här