Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:59 | January 19, 2017

BYE SÄLEN!

UNCATEGORIZED 2

 

YESTERDAY – SKI & CROSS COUNTRY SKIS

 

It’s time for us to pack and wait for the bus :( BUHU! And then waits a 6 hours long ride home to Stockholm. Going to listen to podcasts and work on my laptop :) The weather is beautiful today as well so that’s good. So like I told you yesterday we went cross country skiing and damn it was so hard but so much fun! I got the hang of it in the end so I think I was pretty good at it hehe. André fell like 20 times I think hahaha! I fell maybe 3 times.. Pelle & Malin were pros ofc!

_______________________________________________

Det är dags för oss att packa ihop och sen vänta på bussen :( BUHU! Sen väntar 6 timmars resa hemåt till Stockholm. Ska lyssna på poddar och jobba på laptopen :) Vädret är magiskt så de är bra. Som jag berätta igår så körde vi längskidor och det var sjukt svårt haha men fett roligt! Jag fick bukt på det i slutet där så då var jag faktist rätt bra hehe. André ramla typ 20 gånger hahaha.. jag ramla typ 3! Pelle och Malin var proffs såklart!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

12 Responses to “BYE SÄLEN!”

 1. Maja on

  Härliga bilder! Är så nyfiken! Reser du med tre olika skidset under en skidweekend oxh dessutom via tåg? :) Som sagt bara nyfiken om det är av eget “intresse” eller samarbete? Superfint alltihop oavsett och ja jag är bara avis! :) kram

  Reply
  • angelicablick on

   Tack! Haha, jag har med mig det för att jag tycker att de är kul – de är alltså inget samarbete :) Jag känner dom som har hand om PEAK så fick låna därifrån men det fanns absolut inga krav på nått sätt från eras sida och jag har inte fått några pengar av dom – utan jag ville låna bara för att jag tycker de är kul! Tack fina!kram

   Reply
  • angelicablick on

   Åh tack <3<3 tog dessa med telefonen för ville inte ha med mig min stora kamera i backen IFALL jag skulle ramla - så var lite orolig att bilderna skulle bli keffa. Men dom blev ändå helt ok! TACK <3 ja de är magiskt!

   Reply
 2. Ditte on

  Beautiful Angelica,

  It looks amazing! I’m going on ski vacay in a couple of weeks. Can you please tell me where your olive green jacket is from? Just what I’m looking for!

  Hope you had a wonderful vacation!

  Reply
  • Ditte on

   Ok, I found the jacket at Peak Performance’ website. If you’re interested in selling yours – please send me an email! :-*

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.