Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:59 | January 19, 2017

  BYE SÄLEN!

   

  YESTERDAY – SKI & CROSS COUNTRY SKIS

   

  It’s time for us to pack and wait for the bus :( BUHU! And then waits a 6 hours long ride home to Stockholm. Going to listen to podcasts and work on my laptop :) The weather is beautiful today as well so that’s good. So like I told you yesterday we went cross country skiing and damn it was so hard but so much fun! I got the hang of it in the end so I think I was pretty good at it hehe. André fell like 20 times I think hahaha! I fell maybe 3 times.. Pelle & Malin were pros ofc!

  _______________________________________________

  Det är dags för oss att packa ihop och sen vänta på bussen :( BUHU! Sen väntar 6 timmars resa hemåt till Stockholm. Ska lyssna på poddar och jobba på laptopen :) Vädret är magiskt så de är bra. Som jag berätta igår så körde vi längskidor och det var sjukt svårt haha men fett roligt! Jag fick bukt på det i slutet där så då var jag faktist rätt bra hehe. André ramla typ 20 gånger hahaha.. jag ramla typ 3! Pelle och Malin var proffs såklart!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “BYE SÄLEN!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Härliga bilder! kika in på vår blogg som handlar om två tvillingsystrar! http://wlaukkanens.se

   Reply
  • Tack fina :D

   Reply
  • Härliga bilder! Är så nyfiken! Reser du med tre olika skidset under en skidweekend oxh dessutom via tåg? :) Som sagt bara nyfiken om det är av eget “intresse” eller samarbete? Superfint alltihop oavsett och ja jag är bara avis! :) kram

   Reply
  • Tack! Haha, jag har med mig det för att jag tycker att de är kul – de är alltså inget samarbete :) Jag känner dom som har hand om PEAK så fick låna därifrån men det fanns absolut inga krav på nått sätt från eras sida och jag har inte fått några pengar av dom – utan jag ville låna bara för att jag tycker de är kul! Tack fina!kram

   Reply
  • Loooovely pics! <3 Makes me already miss my trip to Lapaland in Finland two weeks ago :'(

   Reply
  • thanks babe <3 You went there? wow! Never been :) xx

   Reply
  • har nog aldrig åkt längdskidor, i alla fall inte sedan jag slutade skolan…

   Reply
  • Haha är de så? Fett roligt ju! kram

   Reply
  • Så fina bilder!! Vill också iväg och åka skidor!

   Reply
  • Åh tack <3<3 tog dessa med telefonen för ville inte ha med mig min stora kamera i backen IFALL jag skulle ramla - så var lite orolig att bilderna skulle bli keffa. Men dom blev ändå helt ok! TACK <3 ja de är magiskt!

   Reply
  • Beautiful Angelica,

   It looks amazing! I’m going on ski vacay in a couple of weeks. Can you please tell me where your olive green jacket is from? Just what I’m looking for!

   Hope you had a wonderful vacation!

   Reply
  • Ok, I found the jacket at Peak Performance’ website. If you’re interested in selling yours – please send me an email! :-*

   Reply