Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:19 | January 19, 2017

  HAWAII FROM ABOVE

   

  DRONE PICTURES OF ME AND MY BABE NATASCHA IN HAWAII ♥

   

  From cold to warm pictures on Hawaii! I still haven’t got my thumbs out to fix the vlog(s) for you guys. A friend of mine have cut it but it’s nit perfect yet and I don’t want to publish it until it is perfect! BUT SOON! And then these scenes will be in it – YEY! Just got back home in Stockholm and now we are making dinner with one of Andrés friends. I’m starving! Anyway, going away soon again.. can you guess where?

  ______________________________________

  Från kyla till varma bilder från Hawaii! Jag har fortfarande inte fått tummen ur att fixa vloggarna till er. En vän till mig klipper den men den är inte höet perfekt ännu så vill inte lägga upp den tills den är de. MEN SNART! Och detta är några scener från vloggen som kommer med – yey! Kom precis tillbaka till Stockholm och nu står vi och lagar mat med en av Andrés vänner. Jag är fett hungrig! Aja, ska iväg snart igen och resa.. kan ni gissa vart?


  18 kommentarer  18 kommentarer om “HAWAII FROM ABOVE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här