Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:19 | January 19, 2017

HAWAII FROM ABOVE

TRAVEL

 

DRONE PICTURES OF ME AND MY BABE NATASCHA IN HAWAII ♥

 

From cold to warm pictures on Hawaii! I still haven’t got my thumbs out to fix the vlog(s) for you guys. A friend of mine have cut it but it’s nit perfect yet and I don’t want to publish it until it is perfect! BUT SOON! And then these scenes will be in it – YEY! Just got back home in Stockholm and now we are making dinner with one of Andrés friends. I’m starving! Anyway, going away soon again.. can you guess where?

______________________________________

Från kyla till varma bilder från Hawaii! Jag har fortfarande inte fått tummen ur att fixa vloggarna till er. En vän till mig klipper den men den är inte höet perfekt ännu så vill inte lägga upp den tills den är de. MEN SNART! Och detta är några scener från vloggen som kommer med – yey! Kom precis tillbaka till Stockholm och nu står vi och lagar mat med en av Andrés vänner. Jag är fett hungrig! Aja, ska iväg snart igen och resa.. kan ni gissa vart?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

18 Responses to “HAWAII FROM ABOVE”

 1. sara on

  Wow, ser riktigt fint ut!! Jag och min kille planerar att, eventuellt, åka nästa jul till Hawaii :) Har en fråga, du tipsade för inte så längesedan om vart man kan köpa fina jumpsuits, kan du snälla skriva igen för jag hittar inte det inlägget ;P Kram!

  Reply
 2. Patricia W on

  Hej Angelica!
  Du som reser mycket utomlands och har varit typ överallt i världe. Jag och min kille håller på att letar en utomlands resa för sommaren och vi vill gärna hitta nått fint solig och vackert ställe så jag tänkte om du kunde göra ett inlägg om typ dina top 10 prisvärda resor som du gjort och tips på vart man kan resa på sommaren :D KRAM hoppas allt är bra med dig. P.S Älskar din blodd :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.