Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:36 | January 20, 2017

  In need of a change!

   

  MANY IDEAS.. CAN’T MAKE UP MY MIND..

   

  Well, here we go again.. haha. It’s 2017 and I’m so tired of the color/style of my hair. I need an upgrade! I’m not sure what I want to do tho. I have all these kind of ideas – everything to a white lob to long black hair and everything in between. You can see some of my ideas in the collage above! BUT I just can’t make up my mind .. and I don’t even know if I want to do any of these. What I DO know is that i don’t want to cut it short-short, not light brown , not red and not green haha. You guys have any ideas? Please link pictures in the comment field or tell me your ideas!

  ____________________________________________

  Here we go again.. haha. Det är ju 2017 och jag behöver uppgradera min färg/style på håret. Jag behöver en förändring! Jag är inte helt säker på vad jag vill göra. Jag har alla möjliga idéer – allt från vit lob ( längre page ) till svart långt hår och allt där emellan. Ni kan hitta några av mina tankar i collaget ovan. MEN jag kan inte bestämma mig.. är till och med osäker på det jag lagt upp här. Vad jag VET dock är att jag inte vill klippa det kort-kort, inte färga det ljusbrunt eller rött, eller grönt haha. Har ni tips? Skicka gärna länkar till bilder eller beskriv era idéer!


  37 kommentarer  37 kommentarer om “In need of a change!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här