Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:36 | January 20, 2017

In need of a change!

UNCATEGORIZED 2

 

MANY IDEAS.. CAN’T MAKE UP MY MIND..

 

Well, here we go again.. haha. It’s 2017 and I’m so tired of the color/style of my hair. I need an upgrade! I’m not sure what I want to do tho. I have all these kind of ideas – everything to a white lob to long black hair and everything in between. You can see some of my ideas in the collage above! BUT I just can’t make up my mind .. and I don’t even know if I want to do any of these. What I DO know is that i don’t want to cut it short-short, not light brown , not red and not green haha. You guys have any ideas? Please link pictures in the comment field or tell me your ideas!

____________________________________________

Here we go again.. haha. Det är ju 2017 och jag behöver uppgradera min färg/style på håret. Jag behöver en förändring! Jag är inte helt säker på vad jag vill göra. Jag har alla möjliga idéer – allt från vit lob ( längre page ) till svart långt hår och allt där emellan. Ni kan hitta några av mina tankar i collaget ovan. MEN jag kan inte bestämma mig.. är till och med osäker på det jag lagt upp här. Vad jag VET dock är att jag inte vill klippa det kort-kort, inte färga det ljusbrunt eller rött, eller grönt haha. Har ni tips? Skicka gärna länkar till bilder eller beskriv era idéer!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

37 Responses to “In need of a change!”

 1. Emilia on

  Jag tycker du ska hålla dig till blont för du passar verkligen sååå bra i det! Men håller med ovanstående om att strawberry blonde kanske hade passat bra på dig! Fast du passar fan i allt så det är ju skitsvårt, men tänk vilka möjligheter du har haha! ? Kram!

  Reply
 2. Gunilla on

  Jag tycker du ska färga helt kolsvart o låta de klippa halvlångt eller kort som noora i skam har:)! Men svart iaf, så snyggt!!

  Reply
 3. Linnéa on

  På något sätt så lyckas du passa i alla typer av frisyrer jag sett dig ha genom åren. Men en blond lob tror jag verkligen skulle passa dig! Kommer ihåg när du hade din blonda page-frisyr, har velat klippa det så många gånger! Supersnyggt! Men som sagt, du passar ju typ i allt så tror det blir skitsnyggt vad du än gör. kram <3

  Reply
 4. Linh on

  I would love to see you with dark hair! You’d look fab, it’s a radical change but I think it gives a totally other vibe than blonde does, something wilder, more sauvage. Looking forward to see what you’ll do ;)

  Reply
 5. Xx on

  I think the white color that kim n kylie have in that pic will suit you ?. You would look bomb ( as if you already aren’t) n fresh !!

  Reply
 6. Krista on

  Svart lob?? Hur coolt vore inte det? :D :D lika långt hår som frisyrerna med blont hår men med svart eller mörkbrunt!! :D :))

  Reply
 7. Camilla on

  I love love loveeeed your blond bob from 2012 (I think?). It looked SO good on you and was perfect for every single outfit. Please do that again! :-)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.