Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:52 | January 22, 2017

  DUBAI BEACH

   

  TB: CHLLIN’ AT DUBAI BEACH
  BIKINI FROM GINA TRICOT

   

  Well, an hectic weekend is finally over! We’ve had a lot of fun but yeah – It’s time to go home and back to normal life again :) We are on the train now and almost in Stockholm. The wifi on the train hasn’t been working the entire way… just my normal luck. But now it seems like it is..
  Looking at these pictures makes me miss the beach!!  (soooon i’m back in the warm climate again!). Tonight me and André are just going to have a chill evening with a good movie and good food :) What are your sunday plans?

  __________________________________________________

  Ja, en hektisk helg är äntligen slut! vi har haft askul men ja – nu är det dags att åka hem till de normala livet igen :) vi sitter på tåget hem och är snart framme i Stockholm. Wifit har inte funkat på hela vägen.. typiskt min tur. Men nu verkar de vara ok.
  Att kolla på dessa bilder får mig att sakna stranden så mycket!! ( Men snart är jag tillbaka till varamre breddgrader!!). Ikväll ska jag och André bara käka god mat och se en film :) Vad ska ni göra?


  16 kommentarer  16 kommentarer om “DUBAI BEACH”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här