Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:32 | January 23, 2017

  “Man måste dö några gånger innan man kan leva”

   

  3 IPHONE SNAPS FROM THIS WEEKEND 

   

  Well hola at me Håkan! Met the legend at the RMH after party. KING! We had a blast this weekend in Gothenburg and we stayed up until 5 in the morning I guess  – and I was sober as usual haha :) Just the way I like it! So guess what just happened? I booked a trip to the phillipines! Not sure where to go yet tho.. thinking about Coron, El nido or Boracay… it depends on where we can find good hotels. Got any advice on what to do/see there? ♥

  ___________________________________________________

  Nämen tjena Håkan! Mötte legenden på RMHs efterfest. KUNG! Vi ahde en rolig helg i Gbg och festade tills 5 på morgonen tror jag – Jag var som vanligt nykter :) Älskar att vara de på fest! Så vad hände nyss förresten? Jo, jag bokade en resa till Filippinerna! Inte hunfra på vart vi ska bo ännu men vi siktar in oss på Coron, El Nido eller Boracay.. det beror på vart vi kan hitta bra hotell. Har ni några tips vad man ska se/göra? ♥


  13 kommentarer  13 kommentarer om ““Man måste dö några gånger innan man kan leva””

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Looks like a fun night!
   xx from Bavaria/Germany, Rena
   http://www.dressedwithsoul.com

   Reply
  • love the finger, and yes would to ,love the tongue

   Reply
  • Hvor er kjolen fra? ?

   Reply
  • Har varit i Boracay och Puerto princesa bla! Boracay var storfavoriten av alla platser jag varit på, så jääkla fint vatten och strand. Mycket turister dock även om jag var där på vintern vilket jag fått för mig är lågsäsongen? Men ska finnas lite grottor och annat att se på ön med om man tröttnar på stranden (vilket inte jag och min pojkvän gjorde). Puerto princesa är också sjukt fint och coolt! Där finns ju underground river som är en av världens naturunderverk (googla!! Så galet coolt) och sen el nido som har alla båt tours runt paradisöarna! Så Boracay för strandhäng och Puerto princesa för att se mer :) öarna ligger dock nära varandra med direktflyg så är ju inget problem att hinna med båda :)

   Reply
  • Kan varmt rekommendera Boracay! Helt fantastisk ö, och billigt att flyga dit från Manila med Cebu Pacific, och finns alltid boenden tillgängliga på Agoda.com eller hotels.com, vill ni lyxa till det så kör Shangri-la :)

   Reply
  • Ni MÅSTE till El Nido! Boracay är också fantastiskt men väldigt turistigt.

   Reply
  • El nido är magiskt. Av alla ställen vi var på i Filippinerna då var det absolut det bästa. Åk på båtturerna isåfall, helt amazing.

   Reply
  • You should go to Palawan.
   It is voted the most beautifull Island on this the planet, for the second time in a row.
   I will be going there as well, next year. so could use some tips :)

   Reply
  • Underbara bilder!

   Reply
  • Jag tyckte det var för mycket turister på Boracay, var där i en vecka (blev nästan rastlös) innan vi reste vidare till bland annat El Nido. El nido är helt magiskt! Kan varmt rekommendera att åka dit. Fantastisk natur, vatten, många olika aktiviteter – vi padla b.la. kajak, heelt fantastiskt och så finns det även bra kvällsliv.

   Reply
  • Elnido är fantastiskt fint och mysigt litet ställe. Åker ni dit måste ni åka till Nacpan beach. En jättelång och fin strand med jättefint vatten, dessutom är man praktiskt taget helt själv där.

   Reply
  • Hej!

   Jag har varit både på Boracay och El Nido, och tycker verkligen att Palawan (ön där El nido ligger på) är finast. Boracay är EXTREMT turistigt, och på Palawan finns massvis med fina ställen så som El nido, och man kan även ta sig till Coron där ifrån. Hade jag åkt igen hade jag helt klart valt Palawan!!! Kram

   Reply
  • Vill du dyka (wreck diving) är Coron grymt! Men om man inte åker dit för dykningen är det inge vidare. Det finns ingen strand i själva Coron utan man hyr båt och tar sig ut till stränderna och öarna runt omkring (vilket också kan vara jäkligt nice!) och det är ganska mycket trafik osv. Men som sagt, grymt bra dykning! Annars för mer strand osv skulle jag rekommendera El Nido. Boracay åkte jag inte till då jag hört att det är vääääldigt turistiskt. Hoppas du får en grymt bra resa! :)

   Reply