Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:58 | January 23, 2017

  TO SEE THE WORLD

  THAILAND

  OBERTAUERN

  PARIS

  MEXICO / TULUM

  L.A

  BARCELONA

  BIARRITZ 

  L.A AGAIN

  DUBAI

  COSTA RICA

  MARBELLA

  LONDON

  HAWAII

  NYC

  MARRAKECH

  L.A THIRD TIME

  BARCELONA AGAIN

  THAILAND AGAIN

  NYC AGAIN
  ICELAND
  SAN SEBASTIAN

   

  In 2016 I did a lot of travel both for work or for pleasure – and I can’t wait for this years travel! That’s my big passion in life. To see and experience the world. It gives me something to long for and that feeling of almost being a kid again – waiting for santa to come at christmas. THAT is the feeling travel gives me. So next up is the Phillipines that I told you about followed by Thailand ( again..haha – André loves that place). I have a lot of plans coming up regarding both my YOUTUBE and my blog and I’M SO READY FOR THIS!!

  ____________________________________________________

  Under 2016 gjorde jag en hel del resor både för jobb och för mig själv – längtar så till vad detta året kommer bjuda på! Att resa är min stora passion i livet. Att få se världen. Det ger mig en speciell känsla som kan likna sig med när man var liten och väntade ivrigt på jultomtem på julafton. SÅ är känslan. Så näst upp är Filippinerna följt av Thailand ( ja, igen.. André älskar det stället). Jag har en del planer på G med både min YOUTUBE och min blogg och det är JAG SÅ REDO FÖR!!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “TO SEE THE WORLD”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här