Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:46 | January 24, 2017

  ORANGE FLARE

   

  SNEAK PEEK / LOOK COMING SOON

   

  Shot the look I wore in gothenburg for you in a post for a better look – it’s coming up later today! Now I’m saying goodbye to André that are leaving for Thailand today. I’ll miss him so much!!! But I’m meeting up with him in Thailand after The Phillipines :) YEY! Today I have some meetings, workout with Simon before I’m going to “Tolv” with my girls before dinner at our place!

  ______________________________________________

  Fotade av looken jag bar i Göteborg till en post här på bloggen så ni ser den bättre – den kommer upp senare idag! Nu ska jag säga hejdå till André som ska dra till Thailand idag. Kommer sakna sönder mig efter honom!! Men ska möta upp honom i Thailand efter Filippinerna :) YEY! Jag har en del möten, träning med Simon innan jag ska till “Tolv” med mina tjejer innan vi ska äta middag hemma hos oss!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “ORANGE FLARE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här