Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:39 | January 26, 2017

  DEODOC / HONOLULU BREEZE

  -IN COLLAB WITH DEODOC-

   

  HAWAII W/ DEODOC (ADLINK)

   

  Som ni vet så var ju jag iväg med ett gäng härliga tjejer ( + Oscar ) till Hawaii i november tillsammans med DeoDoc!
  det är systrarna Hasti ( som är ekonom ) och Hedge ( som är läkare ) som startat DeoDoc som fokuserar på intimprodukter för både tjejer och killar :) I och vi var iväg så lanserade dom deras nya doft “Honolulu Breeze” som passade väldigt bra in på Hawaii. Mina favoriter var helt klart de tre produkterna ovan – Shave Foam, Pre-shave oil och deras After shave balm! Man kan ju ibland få som små prickar när man rakar sig och dessa tre förhindrar detta. Just Honolulu breeze har doften vanilj, kokos och karamell – sjukt god doft!! Vad jag tycker är bra med dessa produkter är att dom inte bara är snygga till förpackningen utan dessutom har rätt PH-värde för intimbruk, parfymen är allergifria och luktar magiskt. Man kan helt klart använda dessa på andra delar av kroppen också såklart!  I deras serie finns även intimservetter och intimtvätt.
  Mina favoriter hittar ni här med adlinks- SHAVE FOAM, PRE-SHAVE OIL & AFTER SHAVE BALM. Puss!

  _________________________________________________________

  As you know I went to Hawaii in november with a bunch of sweet girls ( + Oscar ) together with DeoDoc!
  It’s the sisters Hasti ( she is an economist ) and Hedge ( she’s a doctor ) that has started DeoDoc and their products are focused on the intimate areas for both girls and boys :) They launched their new fragrance “Honolulu Breeze” when we went to Hawaii. my favorites for sure is the three products above . Shave foam, Pre-shave oil and After shave balm! Sometimes when you shave you get these red dots and these products prevents that. The Honolulu Breeze has a fragrance of vanilla, coconut and Caramell – so good!! Just not only are these products good-looking but they also have the right PH, the perfume is allergy free and smell amazing. You can also use them on other parts of your body! You can find intimate wipes and a intimate shower gel as well in their series. You can find my favorites here with adlinks – SHAVE FOAM, PRE-SHAVE OIL & AFTER SHAVE BALM. LOVE!


  7 kommentarer  7 kommentarer om “DEODOC / HONOLULU BREEZE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här