Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:19 | January 26, 2017

  ORANGE XVI

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON
  ADLINKS_SWEATER FROM RECLAIMED VINTAGE, HERE_CAP FROM NIKE, HERE_
  _FISHNET STOCKINGS FROM ASOS, HERE_THIGH HIGH BOOTS FROM DAISY STREET, SIMILAR HERE_
  _JACKET FROM WEEKDAY_RINGS FROM ASOS, HEREHEREHEREHERE_

   

  Here comes the look I wore for the P3 Guld party in Gothenburg! I love this match with the orange long sweater, the fishnet stockings and the thigh high boots :) Ellen is a true star for taking these photos. We managed to get the sun in the photos as well – WIHU! That is something you don’t see much of in Sweden right now haha. So today I’ve been at the office for a meeting and then I’ve just been sitting here working, answering emails and talking to the crew hehe. I’m soon on my way to my last meeting and then home to clean my apartment before drinking wine with Lovisa ♥

  __________________________________________________________

  Här kommer looken jag bar under p3 Guld festen i GBG! Älskar den här matchningen med den orangea tröjan, fishnet strumpbyxorna och de höga lackade stövlarna :) Ellen är en stjärna. Vi lyckades att få med solen på bild med – WIHU! Det är nått man ser väldigt sällan här i Sverige haha. Idag har jag mestadels suttit på kontoret! Först möte och sen jobb och svara på mail osv. Ska snart iväg på mitt sista möte innan jag ska hem och städa lägenheten. Ikväll ska jag och Lovisa dricka vin och tjattra ♥


  13 kommentarer  13 kommentarer om “ORANGE XVI”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här