Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:55 | January 27, 2017

  BLACK & YELLOW

   

  ADLINKS:_FAUX LEATHERJACKET FROM ASOS, HERE_TSHIRT FROM ASOS, HERE_
  _JEANS FROM ASOS, HERE_BOOTS ARE OLD_BAG FROM STELLA MCCARTNEY_

   

  The look of the daaaaay! Wearing black and yellow – and I love that combo :) Almost as much as orange and black. So I’m packing my bags for tomorrow ans as usual I’m so slow and it takes forever haha. Anyway, hopefully I’ll be done until tomorrow haha. I had the best meeting ever today! Can’t wait until I can tell you, woop woop! Now I’m going to continue packing!

  ____________________________________________________

  Dagens looooook! Bar svart och vitt – och jag älskar den kombon :) Nästa lika mycket som orange och svart. Jag håller på att packa för imorgon och som vanligt går det fett segt haha. Aja, förhoppningsvis är jag klar tills imorgon haha. Hade förövrigt bästa mötet idag! Längtar tills jag kan berätta för er, woop woop! Nu ska jag fortsätta packa!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “BLACK & YELLOW”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här