Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:30 | January 27, 2017

  INSTA PICS

   

  @ANGELICABLICK

   

  Some insta-snaps! So today is my last day in Sweden for over 2,5 weeks!! Me and Filippa are leaving tomorrow to The Philippines and then I’m moving on to Thailand after that :) First trips of this year!! So today I have a lot of things to do before I go. First I’m going to have a meeting at the office before shooting my look and then run some errands in town and end the day with swinging by Gina Tricot’s office to say hi to the girls! Tonight I’m just gonna pack and chill!

  _____________________________________________________________

  Lite insta-snaps! Idag är min sista dag i Sverige på 2,5 vecka!! Jag och Filippa tror till Filippinerna imorgon och sen drar jag vidare till Thailand efter de :) Första resorna för detta år!! Så idag har jag en del att stå i. Först ska jag ha möte på kontoret innan jag ska fota av min look. Efter det ska jag springa runt på stan och fixa lite och avslutar dagen med att svänga förbi Gina Tricots kontor och hälsa på tjejerna! Ikväll ska jag packa och bara ta de lugnt!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “INSTA PICS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här