Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

21:51 | January 28, 2017

ZOOM UP

UNCATEGORIZED 2
The classy issue

 

CLOSE UP / DETAILS

 

So we are in Instanbul right now and waiting for the flight to Manila! It’s an 11 hour flight.. phew haha. After getting to Manila we will just sleep at an airport hotel and then fly to Siargao the next day :) Loooooong way hehe but so worth it – right? So I didn’t have time to blog before going to Arlanda so that’s why this post is coming up so late! I’ll write to you when we get to Manila. LOVE!

_______________________________________________

Så vi är i Istanbul nu och väntar på flyget som ska ta oss till Manila! Det är ett 11 timmars flyg… phu haha. Efter vi landat i Manila så ska vi sova på ett flygplatshotell och sen flyga till Siargao dagen efter :) Låååååång väg men så värt de – eller hur? Hann inte uppdatera bloggen innan jag drog till Arlanda förut därför kommer detta upp så sent! Skriver när vi är i Manila. LOVE!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

10 Responses to “ZOOM UP”

  1. Anna on

    Varifrån är din kompis svarta jacka ifrån? Hon som du har på din my story på snap chat? i slutet av viden? :) den e jätte snygg

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.