Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:51 | January 28, 2017

  ZOOM UP

  The classy issue

   

  CLOSE UP / DETAILS

   

  So we are in Instanbul right now and waiting for the flight to Manila! It’s an 11 hour flight.. phew haha. After getting to Manila we will just sleep at an airport hotel and then fly to Siargao the next day :) Loooooong way hehe but so worth it – right? So I didn’t have time to blog before going to Arlanda so that’s why this post is coming up so late! I’ll write to you when we get to Manila. LOVE!

  _______________________________________________

  Så vi är i Istanbul nu och väntar på flyget som ska ta oss till Manila! Det är ett 11 timmars flyg… phu haha. Efter vi landat i Manila så ska vi sova på ett flygplatshotell och sen flyga till Siargao dagen efter :) Låååååång väg men så värt de – eller hur? Hann inte uppdatera bloggen innan jag drog till Arlanda förut därför kommer detta upp så sent! Skriver när vi är i Manila. LOVE!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “ZOOM UP”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här