Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:20 | January 30, 2017

  ROOFTOP CHILLIN’

   

  ROOFTOP CHILL IN MANILA

   

  Like I said, we spent the first day in Manila here in the philippines – We checked into this hotel and then we just chilled by the pool all day before heading over to the Mall of asia and had dinner, walked around for 10 minutes before they closed hahaha such a failure. BUT at least we did something! We are going up early in the morning tomorrow ( in like 4 hours haha ) to go to the airport so now both of us are going to bed :) Sleep well! I’ll write here again when we are in the airport. LOVE!

  ________________________________________________

  Som jag sa så spenderade vi första dagen i Manila här i Filippinerna – Vi checkade in på det här hotellet och softade vid poolen hela dagen innan vi drog till Mall of asia för middag och så hann vi gå runt i 10 minuter innan dom stängde, sån fail hahahah. MEN vi gjorde nått iallafall! Vi ska upp svintidigt imorgon ( om typ 4 timmar ) så nu behöver vi sova :) Sov gott ni med sen! Jag skriver här när vi är på flygplatsen igen. KÄRLEK!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “ROOFTOP CHILLIN’”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här