Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:20 | January 30, 2017

ROOFTOP CHILLIN’

TRAVEL

 

ROOFTOP CHILL IN MANILA

 

Like I said, we spent the first day in Manila here in the philippines – We checked into this hotel and then we just chilled by the pool all day before heading over to the Mall of asia and had dinner, walked around for 10 minutes before they closed hahaha such a failure. BUT at least we did something! We are going up early in the morning tomorrow ( in like 4 hours haha ) to go to the airport so now both of us are going to bed :) Sleep well! I’ll write here again when we are in the airport. LOVE!

________________________________________________

Som jag sa så spenderade vi första dagen i Manila här i Filippinerna – Vi checkade in på det här hotellet och softade vid poolen hela dagen innan vi drog till Mall of asia för middag och så hann vi gå runt i 10 minuter innan dom stängde, sån fail hahahah. MEN vi gjorde nått iallafall! Vi ska upp svintidigt imorgon ( om typ 4 timmar ) så nu behöver vi sova :) Sov gott ni med sen! Jag skriver här när vi är på flygplatsen igen. KÄRLEK!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

11 Responses to “ROOFTOP CHILLIN’”

 1. Johanna on

  Gaaah va avis jag blev nu! Va på Siargao i vintras, verkligen ett paradis på jorden!
  Om ni ska bo i general luna så rekommenderar jag er att åka på en båtutflykt till naked Island, daku Island och guyam, helt fantastiska ställen!!

  Reply
  • angelicablick on

   Åh var ni?! Fan vad nice! Kul att höra att de är magiskt :D såg Naked island – SHIT ALLTSÅ! Dit ska vi garanterat :) tack för tipsen!! kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.