Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:03 | January 31, 2017

  PEPLUM

   

  ADLINKS:_SKIRT FROM ASOS, HERE_TSHIRT FROM H&M, SIMILAR HERE_
  _BAG FROM GUCCI_SUNGLASSES FROM RAY BAN, HERE_SHOES FROM JEFFREY CAMPBELL, SIMILAR HERE_

   

  We snapped these really quick before we were told that we couldn’t take photos there – so we ended up with these two pictures kind of haha. But you can at least see my outfit and that’s good enough for this time :) I love this cute skirt I got right before we left to the Philippines! I’ve been looking for a skirt like this ever since I saw a streetstyle photo of a girl wearing it. You can dress it down like I did here or with a plain black top, a leatherjacket, tight ponytail, black boots and a classic black bag. Or dress it up with high heels in black, an off shoulder top and a colorful bag. Puuuurfect!

  ____________________________________________________

  Vi tog dessa lite fort innan vi blev tillsagda att vi inte fick fota där mer – så det hela slutade upp med dessa två bilder haha. Men man ser ju åtminstone min look och det får räcka för denna gång :)  Gillar den här kjolen så mycket och köpte den straxt innan vi drog till Filippinerna! Har letat länge efter en sån här kjol sedan jag såg en liknande på en tjej på ett streetstylefoto. Man kan alltid klä ner den som jag gjort på bilderna eller varför inte bära den med en svart topp, skinnjacka, tajt hästsvans, svarta stövlar och en svart klassisk väska. Eller klä upp den med svarta klackar, en off shoulder topp och en färgglad väska. Puuuuurfekt!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “PEPLUM”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här