Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:03 | January 31, 2017

PEPLUM

LOOK OF THE DAY,TRAVEL

 

ADLINKS:_SKIRT FROM ASOS, HERE_TSHIRT FROM H&M, SIMILAR HERE_
_BAG FROM GUCCI_SUNGLASSES FROM RAY BAN, HERE_SHOES FROM JEFFREY CAMPBELL, SIMILAR HERE_

 

We snapped these really quick before we were told that we couldn’t take photos there – so we ended up with these two pictures kind of haha. But you can at least see my outfit and that’s good enough for this time :) I love this cute skirt I got right before we left to the Philippines! I’ve been looking for a skirt like this ever since I saw a streetstyle photo of a girl wearing it. You can dress it down like I did here or with a plain black top, a leatherjacket, tight ponytail, black boots and a classic black bag. Or dress it up with high heels in black, an off shoulder top and a colorful bag. Puuuurfect!

____________________________________________________

Vi tog dessa lite fort innan vi blev tillsagda att vi inte fick fota där mer – så det hela slutade upp med dessa två bilder haha. Men man ser ju åtminstone min look och det får räcka för denna gång :)  Gillar den här kjolen så mycket och köpte den straxt innan vi drog till Filippinerna! Har letat länge efter en sån här kjol sedan jag såg en liknande på en tjej på ett streetstylefoto. Man kan alltid klä ner den som jag gjort på bilderna eller varför inte bära den med en svart topp, skinnjacka, tajt hästsvans, svarta stövlar och en svart klassisk väska. Eller klä upp den med svarta klackar, en off shoulder topp och en färgglad väska. Puuuuurfekt!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

18 Responses to “PEPLUM”

  1. Essa on

    Hej Angelica!
    Jag är ett stort fan sedan länge och följer dig på både bloggen och instagram, och har dessutom köpt en massa från din BikBok-kollektion! Har ett tips till dig :) Din stil är fantastisk och vi som läsare skulle uppskatta att få se hela blogginlägg på en outfit! Jag söker mig ofta till din blogg för att få klädinspo, men det kan bli lite svårt/rörigt när det inte finns så många inlägg på enstaka outfits. Ha det bäst! :D

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.