Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:15 | February 1, 2017

FROM MANILA TO SIARGAO

TRAVEL
SIARGAOsiargaosiargao

 

FROM MANILA TO SIARGAO

We got to Siargao 1,5 day ago and this is some snaps we took on our way here :) First we flew from Manila to Cebu and then from Cebu to Siargao. This place is so beautiful! And our hotel is out of this world – I’ll tell you more about that later. So the day started with some yoga at 07.30 and the thought was to go Island hopping, but the rain poured down like crazy so we stayed at our villa. Around 14.00 the rain stopped so we decided to go on a smaller Island hopping instead. Tonight we have just eaten dinner and relaxed! We have on been here like 2,5 days ( in the Philippines ) but I already  love it! Such a beautiful place!

__________________________________________

Vi drog till Siargao för 1,5 dag sen och såhär såg de ut påläggen dit :) Först flög vi från Manila till Cebu och sen Cebu till Siargao. Så jäkla fint här! Och hotellet vi bor på är helt sjukt – mer om det senare. Vi började iallafall dagen med yoga vid 07.30 och sen var tanken att vi ska köra island hopping men det spöregnade som tusan hela dagen så vi stannade vid vår villa. Runt 14.00 slutade det typ att regna så då drog vi ändå iväg på en lite mindre island hopping. ikväll har vi bara ätit mat och slappat! Vi har bara varit här i 2,5 dag ( i Filippinerna ) men jag älskar det redan! Så vackert här!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

5 Responses to “FROM MANILA TO SIARGAO”

  1. Sanne Sevig on

    Hej. Jag bor på Siargao (i General Luna) sedan några år tillbaks. Vill ni ha lite insider tips så hjälper jag gärna till :) Maila mig eller sms:a på +63933-33-555-13. Kram och hoppas ni kommer älska Siargao lika mycket som jag gör. /Sanne

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.