Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:15 | February 1, 2017

  FROM MANILA TO SIARGAO

  SIARGAOsiargaosiargao

   

  FROM MANILA TO SIARGAO

  We got to Siargao 1,5 day ago and this is some snaps we took on our way here :) First we flew from Manila to Cebu and then from Cebu to Siargao. This place is so beautiful! And our hotel is out of this world – I’ll tell you more about that later. So the day started with some yoga at 07.30 and the thought was to go Island hopping, but the rain poured down like crazy so we stayed at our villa. Around 14.00 the rain stopped so we decided to go on a smaller Island hopping instead. Tonight we have just eaten dinner and relaxed! We have on been here like 2,5 days ( in the Philippines ) but I already  love it! Such a beautiful place!

  __________________________________________

  Vi drog till Siargao för 1,5 dag sen och såhär såg de ut påläggen dit :) Först flög vi från Manila till Cebu och sen Cebu till Siargao. Så jäkla fint här! Och hotellet vi bor på är helt sjukt – mer om det senare. Vi började iallafall dagen med yoga vid 07.30 och sen var tanken att vi ska köra island hopping men det spöregnade som tusan hela dagen så vi stannade vid vår villa. Runt 14.00 slutade det typ att regna så då drog vi ändå iväg på en lite mindre island hopping. ikväll har vi bara ätit mat och slappat! Vi har bara varit här i 2,5 dag ( i Filippinerna ) men jag älskar det redan! Så vackert här!


  5 kommentarer  5 kommentarer om “FROM MANILA TO SIARGAO”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • så otroligt vackert Angelica! vilka härliga färger överallt <3

   Reply
  • Wooow I’m sure will be an exciting experience!!!
   Be Happy with Fashion

   Reply
  • Id love for you to do a post about filters or how you edit your photos.

   Petite Side of Style

   Reply
  • Hej. Jag bor på Siargao (i General Luna) sedan några år tillbaks. Vill ni ha lite insider tips så hjälper jag gärna till :) Maila mig eller sms:a på +63933-33-555-13. Kram och hoppas ni kommer älska Siargao lika mycket som jag gör. /Sanne

   Reply
  • I love the slippers!! They are so nice!

   Reply