Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:08 | February 2, 2017

  POM POM

  MLM LABELLML LABELLML LABELLML LABELLML LABEL

   

  ADLINKS:_DRESS FROM MLM, HERE_SANDALS FROM ELINA LINARDAKI , HERE_
  _BAG FROM GUCCI_

   

  So we haven’t had any luck when it comes to good weather – once again. I think this is my third or fourth trip in a row with only rain every day haha. I don’t know wether to cry or laugh. Well, we try to make the best of it any way :) Also, the wifi is not at it’s best so that’s why my blogging hasn’t ben top notch these days. It’s been a real struggle haha. But hopefully both the weather and the wifi will get better asap! Pray a sun-pray for me haha!

  _____________________________________________________

  Så vi har inte haft så tur med vädret här – igen. Tror detta är min tredje eller fjärde resa i rad med bara regn varje dag haha. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men vi försöker göra det bästa av det :) Som sagt så har wifit inte varit top notch heller så det är därför mina uppdateringar varit dåliga med. Det har varit en liten struggle haha. Men förhoppningsvis blir både vädret och wifit bra asap! Be en sol-bön för mig nu haha!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “POM POM”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Sooooo cute! Love this look <3

   Reply
  • Gorgeous look and photos!

   N.
   http://nicolsview.blogspot.cz/

   Reply
  • Awww lovely outfit :) And with your hair wild and free like this, it is really cool ;)

   x Gitta // http://www.gittawitzel.com

   Reply
  • Awwe, that is so sad, I am sorry to hear about the rain ! Oh well, I’m sure it makes for a different experience at least ! I love that dress so much, that style of dress is one of the most beautiful designs I think. Your bag is also wonderful <3

   XOXO
   Jess
   http://jessprainstyle.com

   Reply
  • Så så fint!

   Reply
  • Synd med vädret, men ser himla vackert ut ändå!! Jag och min pojkvän ska också åka till Filippinerna, vi åker i början av mars, så känns lägligt att du åkte dit precis nu så vi får massa tips om var vi ska åka (för vi har inte bestämt rutten än)! :) Du skrev att inrikesflygen var rätt dyra, hur mycket kostade det? Och en sak till jag funderat över är säkerheten, läst massa otäckheter, men hur känns det när man väl är där? Hoppas ni får en grym fortsatt tid där!

   Reply
  • it happens because you travel in rainseason…
   so check it out before you book your next trip.

   Hope you’ll have a nice week anyway.

   Reply
  • Wow Angelica! Love this dress and of course the bag! :)
   xx
   Mónica Sors
   MES VOYAGES À PARIS
   NEW POST: GUCCI BELT & FUR COAT IN NORWAY
   DON’T MISS: MY FAVORITE CASUAL STYLE WITH JEANS

   Reply
  • Varit i (på?) Filippinerna tre gånger och vädret lever sitt egen liv???? men bäst har varit i mars… hoppas det vänder! Känner igen känslan av att man försöker föra det bästa av det?? men svårt då stormades av av som erbjuds är just sol och bad!

   Reply
  • Such a cute outfit!

   Linda
   Typically Linda || Instagram

   Reply
  • Supersnyggt! :D

   Reply
  • What a babe! Love the sandals

   Reply
  • Åh älskar dem skorna!

   Reply
  • De där skorna är så söta och fina!?

   Reply
  • WOW!!!!
   xo

   Reply
  • Har inte varit inne här på länge men så fin du är i ditt korta hår :) Outfiten var fin den också.

   Reply