Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

21:08 | February 2, 2017

POM POM

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
MLM LABELLML LABELLML LABELLML LABELLML LABEL

 

ADLINKS:_DRESS FROM MLM, HERE_SANDALS FROM ELINA LINARDAKI , HERE_
_BAG FROM GUCCI_

 

So we haven’t had any luck when it comes to good weather – once again. I think this is my third or fourth trip in a row with only rain every day haha. I don’t know wether to cry or laugh. Well, we try to make the best of it any way :) Also, the wifi is not at it’s best so that’s why my blogging hasn’t ben top notch these days. It’s been a real struggle haha. But hopefully both the weather and the wifi will get better asap! Pray a sun-pray for me haha!

_____________________________________________________

Så vi har inte haft så tur med vädret här – igen. Tror detta är min tredje eller fjärde resa i rad med bara regn varje dag haha. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men vi försöker göra det bästa av det :) Som sagt så har wifit inte varit top notch heller så det är därför mina uppdateringar varit dåliga med. Det har varit en liten struggle haha. Men förhoppningsvis blir både vädret och wifit bra asap! Be en sol-bön för mig nu haha!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

16 Responses to “POM POM”

 1. Jessica on

  Awwe, that is so sad, I am sorry to hear about the rain ! Oh well, I’m sure it makes for a different experience at least ! I love that dress so much, that style of dress is one of the most beautiful designs I think. Your bag is also wonderful <3

  XOXO
  Jess
  http://jessprainstyle.com

  Reply
 2. Martina on

  Synd med vädret, men ser himla vackert ut ändå!! Jag och min pojkvän ska också åka till Filippinerna, vi åker i början av mars, så känns lägligt att du åkte dit precis nu så vi får massa tips om var vi ska åka (för vi har inte bestämt rutten än)! :) Du skrev att inrikesflygen var rätt dyra, hur mycket kostade det? Och en sak till jag funderat över är säkerheten, läst massa otäckheter, men hur känns det när man väl är där? Hoppas ni får en grym fortsatt tid där!

  Reply
 3. Kerstin on

  it happens because you travel in rainseason…
  so check it out before you book your next trip.

  Hope you’ll have a nice week anyway.

  Reply
 4. Maja on

  Varit i (på?) Filippinerna tre gånger och vädret lever sitt egen liv???? men bäst har varit i mars… hoppas det vänder! Känner igen känslan av att man försöker föra det bästa av det?? men svårt då stormades av av som erbjuds är just sol och bad!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.