Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:47 | February 3, 2017

  YOGA TIME

   

  YOGA IN THE MORNING

   

  So, the wifi is not on our side yet – it goes on and off all the time but I try my best :) So just bare with me now when my update isn’t so good, cause unfortunatley I can’t do anything about the wifi problem. But hopefully you’ll understand! I do my best ♥ Today we’ve been laying at the beach a bit cause today the sun finally showed it’s face for like 1 hour before the rain came – yeeeeeey! Then we went to Harana Surf and chilled at their place with some new found friends :) Tonight we are meeting up with them for food and then some drinks!

  _______________________________________________

  Så ja, wifit är inte på vår sida ännu – det går upp och ner hela tiden men jag försöker mitt bästa :) Så håll bara ut nu när man uppdatering inte är på topp, men tyvärr kan jag inte påverka hur wifit fungerar. Men ni förstår säkert! Jag försöker mitt bästa ♥ Idag har vi legat en stund på stranden eftersom solen kikade fram någon timma innan regnet kom – yeeeey! Sen drog vi till Harana Surf och hängde med några nya vänner :) Ikväll ska vi möta upp dom igen och käka middag samt dricka drinkar!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “YOGA TIME”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här